Kadıköy'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de 23 Nisan Coşkusu

Kadıköy\'de 23 Nisan Coşkusu

Haber-kamera Yaprak Karadeniz İstanbul DHA Kadıköy Belediyesi'nin Özgürlük Parkı'nda düzenlediği '23 Nisan Çocuk Şenliğine ailelerin ilgisi büyüktü.

23.04.2014 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-kamera Yaprak Karadeniz İstanbul DHA

Kadıköy Belediyesi'nin Özgürlük Parkı'nda düzenlediği '23 Nisan Çocuk Şenliğine ailelerin ilgisi büyüktü. Birbirinden ilginç gösteri ve etkinliğin düzenlendiği alanda, çocuklar oyuncaklara binebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Aikido'dan çocuk korosuna kadar pek çok etkinliğe yer verilen parkta, ilgi çeken çalışmalardan biri de, Kadıköy Engelli Merkezi'nin 'Empati Sahnesiydi. Bir tekerlekli sandalye platformu ile görme engelliler için oluşturulan platformdan oluşan etkinlikte, çocuklar, üzerine engeller yerleştirilmiş görme engelli platformunu gözleri kapalı olarak, ellerinde beyaz bastonla geçmeye çalıştılar. Engellilerin hayatlarıyla empati kurulmasını sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmada, çocukların oldukça zorlandığı görüldü.

23 Nisan'ı açık havada kutlamak yerine alışveriş merkezlerini tercih edenler de oldu. Bir alışveriş merkezinin düzenlediği 'Kostümlü Buz Pateni Gösterisine yoğun katılım vardı. Çeşit çeşit, renk renk kostümlerle küçük performanslar sergileyen çocuklara aileleri de pist dışından destek verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement