Kadıköy'de Kadınlardan 'Suruç' İçin Çalgılı Protesto - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Kadınlardan 'Suruç' İçin Çalgılı Protesto

Barış İçin Kadın Girişimi üyeleri Suruç’ta yaşanan canlı bomba saldırısını zılgıtlar, müzik aletleri, düdük, tencere, tava ile protesto etti.

23.07.2015 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barış İçin Kadın Girişimi üyeleri Suruç'ta yaşanan canlı bomba saldırısını zılgıtlar, müzik aletleri, düdük, tencere, tava ile protesto etti.

Barış İçin Kadın Girişiminin, Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen canlı bomba saldırısını protesto çağrısı için yaklaşık 400 kadın akşam saatlerinde Kadıköy meydanında bir araya geldi. Kadıköy İskele meydanında toplanan kalabalık grup burada zılgıtlar, müzik aletleri, düdük ve tencere tava ile ses çıkararak saldırıyı protesto etti.

Kadıköy'de Eminönü İskelesi'nden, Beşiktaş İskelesi'ne yürüyen grup yaptıkları açıklama ile saldırıya tepki gösterdiler. Açıklamanın ellerindeki aletlerle bir süre ses çıkaran kadınlar daha sonra dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Kadınlardan 'Suruç' İçin Çalgılı Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gercek: ne varsa karadenizde var bir polis olarak halkimla gurur duyuyorum 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement