Kadıköy'de Lüks Otomobil ile Uyuşturucu Servisi - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Lüks Otomobil ile Uyuşturucu Servisi

Kadıköy\'de Lüks Otomobil ile Uyuşturucu Servisi

Kadıköy'de bir eve düzenlen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi ile bu kişilere uyuşturucu temin ettiği belirtilen İran uyruklu Reza S. gözaltına alındı.

08.07.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de bir eve düzenlen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi ile bu kişilere uyuşturucu temin ettiği belirtilen İran uyruklu Reza S. gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda bir miktar kokain, satışa hazırlanmış esrar ile uyuşturucu satışından elde edilen bir miktar para ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi

ADLİYE BIRAKTI, POLİS TAKİBİ BIRAKMADI

Bağdat Caddesi'nde uygulama yapan Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri, üzerinde uyuşturucu madde bulunan Süleyman B.'yi (19) gözaltına aldı. Adliyeye çıkartılan ve serbest kalan Süleyman B. polisin takibinden kurtulamadı. Polis, takip sırasında Süleyman B. ile irtibatlı olan Hasan A. ve Hüseyin A.'nın kullandıkları lüks bir otomobil ile kaldıkları Rasimpaşa'daki evi belirlendi.

Bu adrese düzenlenen operasyonda Hüseyin G., Salih T. ve Emre B. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin verdiği bilgilerden yola çıkan polis, uyuşturucu temin ettiği belirtilen İran uyruklu Reza S. (23) ismine ulaştı. Reza S. de yakalandı

LÜKS OTOMOBİLLE DAĞITIM

Kadıköy'ün çeşitli semtlerinde Lüks otomobille uyuşturucu servisi yaptıkları iddia edilen 7 kişinin, kaldıkları evde yapılan aramalarda kokain, esrar, bir miktar para, hassas terazi ve cep telefonları ele geçirildi. İşlemleri tamamlana zanlılar adliyeye sevk edildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Lüks Otomobil ile Uyuşturucu Servisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement