Kadıköy'de MHP Aracına Sopalı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de MHP Aracına Sopalı Saldırı

Kadıköy\'de MHP Aracına Sopalı Saldırı

Yaklaşık 30 kişinin sopalarla saldırdığı MHP'nin seçim minibüsünde maddi hasar meydana geldi.

06.06.2011 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre olay saat 21. 00 sıralarında kadıköy Osmanağa Mahallesi Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde meydana geldi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 1. Bölge 4. Sıra Milletvekili adayı Kadir Boy, bugünkü seçim çalışmasını bitirdikten sonra kendisine yardım eden arkadaşlarıyla birlikte parti minibüsünü Söğütlüçeşme Caddesi üzerine park ederek yemek yemeğe gitti.

İddiaya göre bir süre sonra koşarak caddeye gelen yaklaşık 30 kişilik gurup, seçim minibüsüne sopalarla saldırdı. Saldırı sonucu seçim minibüsünde maddi hasar meydana geldi. Zarar gören seçim minibüsün yanına gelen Milletvekili adayı Kadir Boy, " Kadıköy'ün ortasında bu olabiliyorsa diyecek bir şey yok. Sözün bittiği yerdeyiz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, polis ekipleri çevrede bulunan MOBESE kameralarından saldırganların eşgallerini belirlemek için çalışma başlattı. Araçları saldırıya uğrayan MHP gurubu ise, şikayette bulunmak için polis eşliğinde Kadıköy İskele Polis Merkezi'ne gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de MHP Aracına Sopalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement