Kadıköy'de Oto Sanayi Sitesi Esnafının Yol İsyanı - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Oto Sanayi Sitesi Esnafının Yol İsyanı

Kadıköy\'de Oto Sanayi Sitesi Esnafının Yol İsyanı

KADIKÖY Göztepe Oto Sanayi esnafı kentsel dönüşüm nedeniyle çalışan hafriyat kamyonları ve iş makinelerinin yolları bozduğu ve çamur içinde bıraktığı gerekçesiyle eylem yaptı.

21.03.2017 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KADIKÖY Göztepe Oto Sanayi esnafı kentsel dönüşüm nedeniyle çalışan hafriyat kamyonları ve iş makinelerinin yolları bozduğu ve çamur içinde bıraktığı gerekçesiyle eylem yaptı.

Kadıköy Fikirtepe Yumurtacı Abdibey Caddesi'nde bulunan Göztepe Oto Sanayi esnafı yollarının bozuk ve çamur olduğu gerekçesiyle eylem yaptı. Caddeyi kısa süreliğine trafiğe kapatan esnaf iş yapamadıklarını, aracını tamir ettirmek isteyenlerin bu nedenlerden dolayı vazgeçtiklerini iddia etti. Caddeyi trafiğe kapatan esnaf hafriyat kamyonları ve beton mikserlerinin geçişine izin vermedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, esnafı uyararak yolun açılmasını istedi. Eylem yapan esnaf da yolu açarak yaklaşık yarım saat sonra araçların geçişine izin verdi.

SANAYİ ESNAFI ZOR DURUMDA

Oto sanayide işyeri olan Mehmet Can, "Araçların altı vuruyor. Vatandaşlar çamur içinde yürüyemiyor. Kiralarımızı ödeyemiyoruz, sanayi esnafı zor durumda. Esnaflarımızın çoğu dükkanını kapattı. Müşteri gelemiyor" diye konuştu.

YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

40 yıldır burada esnaf olduğunu söyleyen Can, "Yollar köstebek yuvası gibi. Her taraf çamur yollar bozuk" diye konuştu. Sanayi içinde ayakkabılarına geçirdikleri naylon poşetlerle dolaşmak zorunda kaldıklarını söyleyen esnaf, "Sadece yol istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz" diye konuştu.

ÇOCUKLAR ÇAMUR İÇİNDE YÜRÜYOR

Oto sanayi esnafı gibi çevre sakinleri de bozuk ve çamurlu yolda yüreyemediklerini söyledi. Kameralara yansıyan görüntülerde çevre sakinlerinin çocuklarıyla çamur içindeki sokaklarda yürüdüğü görülüyor.

Bir sürücü de çamurlu yolda kalınca esnaftan yardım istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Oto Sanayi Sitesi Esnafının Yol İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement