Kadıköy'de Rekor Gecesi - Son Dakika
Spor

Kadıköy'de Rekor Gecesi

Kadıköy\'de Rekor Gecesi

Sarı lacivertliler taraftarlar Kadıköy'ü tıklım tıklım doldururken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı tam bir şölen yerine çevirdi.

08.03.2015 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri bu sezon en dolu halini yaşadı.

Sarı-lacivertli kulübün, bilet satışı yapmadığı okul tarafındaki kale arkası tribününü de açmasıyla bu tribünün tamamına yakını doldu. Derbide 50 bine yakın taraftar tribünlerdeki yerini aldı.

Derbiye büyük ilgi gösteren taraftarlar maçın başlamasından saatler öncesinde stat çevresine geldiler. Stat etrafındaki mekanlarda ve parklarda gruplar halinde meşaleler yakıp, tezahüratla yaparak coşkulu bir şekilde maçı bekleyen sarı-lacivertliler, stat kapıları açıldıktan sonra da tribünlere girerek takımlarını destekledi.

Kadın taraftarlara beyaz gül

Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya çıktıklarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tribünlerdeki kadın taraftarlara beyaz gül verdiler.

Ellerinde güllerle sahaya çıkan sarı-lacivertliler, Fenerium tribününde yerini alan kadın taraftarlara bu anlamlı gün nedeniyle çiçek vererek jest yaptılar.

Tribünlerde bayrak ve pankart şov

Sarı-lacivertli taraftarlar derbi maçta tribünlerde bayrak ve pankart şov yaptı.

Maçın başlamasına kısa bir süre kala okul kale arkası tribünde üzerinde "Fenerbahçe Cumhuriyeti", maraton üst tribünde "Herkes haddini bilecek" yazılı, tribünün tamamını kaplayan sarı-lacivertli bayrak açıldı.

Migros kale arkası tribünde ise kanarya ve aslan figürleri karikatürize edilmiş dev boyutta bir pankart açıldı. "This is Kadıköy" yazısının yer aldığı stadın havadan göründüğü pankartta, aslanı tekmeleyen bir kanarya resmedildi. Dev pankart seremoninin ardından indirildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kadıköy'de Rekor Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement