Kadıköy'de Üniversite Öğrencisinin Trafik Kazasında Ölümü - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Üniversite Öğrencisinin Trafik Kazasında Ölümü

Görüntü Dökümü : Kaza yerine çiçek bırakılması Feride Büşra Tatlı'nın annesi Halide Taşlı'nın konuşması Kadıköy'de üniversite öğrencisinin trafik kazasında ölümü Üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı'nın karşıya geçmek isterken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetmesi protesto edildi Kadıköy'de üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı'nın karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmesi protesto edildi.

31.01.2016 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Kaza yerine çiçek bırakılması

Feride Büşra Tatlı'nın annesi Halide Taşlı'nın konuşması Kadıköy'de üniversite öğrencisinin trafik kazasında ölümü

Üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı'nın karşıya geçmek isterken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetmesi protesto edildi

Kadıköy'de üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı'nın karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmesi protesto edildi.

Kadıköy Sahil Yolu'nda kazanın meydana geldiği noktada bir araya gelen Taşlı'nın ailesi, yakınları, okul arkadaşları ve vatandaşlar, "Başka Büşralar Ölmesin" yazılı pankart açtı. "Ölüm yarışları durdurulsun, sorumlular yargılansın" ve "Kaza değil, cinayet" yazılı dövizler taşıyan gruptakilere, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş da destek verdi.

Eylem boyunca gözyaşlarını tutamayan Feride Büşra Tatlı'nın annesi Halide Taşlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızına kırmızı ışıkta geçen bir aracın çarptığını söyleyerek, "Aldı, götürdü, kopardılar onu benden. Sonuna kadar davamızın peşindeyiz. Sağolsun tanıdığımız tanımadığımız bunca insan bizimle beraberler. İnşallah temsili bir ceza verilir de bundan sonra 'basit bir trafik kazası' deyip geçilmez diye ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından, gruptakiler "Büşra'nın katili hesap verecek", "Anaların öfkesi katilleri boğacak" ve "Kaza değil cinayet" sloganları atarak sahil yolunu bir süre trafiğe kapattı. Taşlı'nın annesi Halide, babası Erol, ablaları Burcu ve Buket Taşlı ile gruptakiler kazanın meydana geldiği yere çiçek bıraktı.

Kadıköy\'de Üniversite Öğrencisinin Trafik Kazasında Ölümü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Üniversite Öğrencisinin Trafik Kazasında Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement