Kadıköy ve Ümraniye Belediyelerinden Van'a Kitap Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kadıköy ve Ümraniye Belediyelerinden Van'a Kitap Yardımı

Kadıköy ve Ümraniye Belediyelerinden Van\'a Kitap Yardımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Gençlerin İyilik Ağacı"’ projesi kapsamında Çaldıran Gençlik Merkezi tarafından Çaldıran Köy okullarına kitap yardımı kampanyası düzenlendi.

09.06.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Gençlerin İyilik Ağacı"' projesi kapsamında Çaldıran Gençlik Merkezi tarafından Çaldıran Köy okullarına kitap yardımı kampanyası düzenlendi.

Çaldıran Gençlik Merkezleri çalışanları ve gönüllüleri, Çaldıran köy okulunda okuyan öğrencilerine yardım malzemesi toplayabilmek için birçok yeri ziyaret edip birçok kurum ve kuruluşlarla iletişime geçti. Konu hakkında açıklama yapan Çaldıran Gençlik Merkezi Müdürü Uğur Günay, merkez olarak birçok gençlik merkezleriyle, belediye ve kurumlar ile irtibata geçerek proje hakkında kendilerine bilgiler verdiklerini belirtti. Günay, "Görüşmelerimiz sonucunda, İstanbul Kadıköy ve Ümraniye belediyelerimiz bizlere dönüş yaparak köy okullarına kitap toplama kampanyamıza kayıtsız kalmadıklarını ve yardım başlattıklarını söylediler. Daha sonra "Gençlerin İyilik Ağacı" projemize belediyelerimiz tarafından köy okullarımıza dağıtılmak üzere 22 koli kitap gönderildi. Bizlerde Çaldıran Gençlik Merkezi çalışanları olarak toplanan kitapları personelinin ve üyelerinin katılımıyla köy okullarına götürerek, okul görevlilerine teslim ettik. Bu duyarlılıkla projelerimize destek veren belediyelerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadıköy ve Ümraniye Belediyelerinden Van'a Kitap Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kadir beyar: allah razı olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement