Kadın Aday'dan Kadınlara Karanfil - Son Dakika
Yerel

Kadın Aday'dan Kadınlara Karanfil

Kadın Aday\'dan Kadınlara Karanfil

Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde karanfil dağıttı.

08.03.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı. Kozan, "Kadına şiddetin olmadığı bir dünya ve kadına fırsat eşitliği verilmesi en büyük arzumuz" dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan ve ekibi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Kazım Özalp Caddesi, Tahılpazarı Mahallesi, Düden Şelalesi ve Kepez bölgesinde kadınlara karanfil dağıttı. Erkeklerin yoğun ilgi gösterdiği programda bir açıklama yapan Kozan, "Kadınlar olarak bir kez daha 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde her alanda eşitlik istediğimizi, daha mutlu ve güvenli hayatlar özlediğimizi dile getiriyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kadınlarımız, kimi zorluklar yaşıyor. Fırsat eşitsizlikleri ve ayrımcılıkla karşı karşıya kalabiliyor. Bu sorunların aşılması için biz kadınlar hep birlikte ortak bir duruş geliştirmeli ve birbirimizin hakkına, hukukuna, özgürlüklerine sahip çıkmalıyız. Biz kadınların en büyük arzusu, huzurlu, kardeşliğin ve dostluğun hakim olduğu bir ülkede hatta dünyada yaşamaktır. Günümüzde kadınla şiddetin yan yana geldiğini, her gün sokak ortasında hayatını kaybeden kadınları basından görüp izliyoruz. Keşkelerin hayatın acı bir gerçeği haline dönüşmesi ise içimizi derinden yaralamaktadır" dedi.

KADINA SAYGI

"Unutulmamalıdır ki insanlığın medeniyet seviyesi kadınlara duyduğu saygıyla ölçülür" diyen Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, "Toplum olarak şu an ve gelecek nesillere bu saygı anlayışını miras bırakmak en büyük sorumluluklarımızdan biridir. Bu bilincin oluşturulması ve yaşatılmasında başta siyaset kurumu olmak üzere sanatçılar, iş dünyası, sporcular, eğitimciler, bürokrasi, medya ve sivil toplum kuruluşları el ele vermek zorundadır. Kadına şiddetin olmadığı bir dünya ve kadına fırsat eşitliği verilmesi en büyük arzumuz. Bu bağlamda tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Aday'dan Kadınlara Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement