Kadın Futbolcu, Erkeklerle Antrenman Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Kadın Futbolcu, Erkeklerle Antrenman Yapıyor

Tatil için Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine gelen milli futbolcu Remziye Bakır, formdan düşmemek için erkek futbolcularla idmana çıkıyor Firkan Tüysüz Stadyumu'nda antrenmanlara çıkan Bakır, erkek futbolcularla kıyasıya mücadele ediyor.

24.08.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞÜKRÜ DOLAŞ - Ankara Fomget Gençliksporlu Remziye Bakır, tatil için geldiği Siverek ilçesinde, formdan düşmemek için amatör ligde forma giyen erkek futbolcularla idmana çıkıyor.

19 Yaş Altı Kadın Milli Takım kadrosunda da yer alan Bakır, yaz tatili için ailesiyle memleketi Siverek'e geldi. Tatilde kondisyonunu korumak ve yeni sezona hazırlanmak için amcası aracılığıyla amatör ligde mücadele eden Siverek Belediyespor'un teknik direktörü İbrahim Kuzucu'yla tanıştı. Kuzucu ile görüşerek Firkan Tüysüz Stadyumu'nda antrenmanlara çıkan Bakır, erkek futbolcularla kıyasıya mücadele ediyor.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, memleketinde idmanlara çıktığı için mutlu olduğunu belirterek, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Futbolun kendisi için bir yaşam biçimi haline geldiğini vurgulayan Bakır, Avrupa'ya açılmayı hedeflediğini söyledi.

Türkiye'de, özellikle de doğuda kadınların futboldan uzak kaldığını ifade eden Bakır, "Futbolu çok seviyor ve bu anlamda en iyisini yapmaya çalışıyorum. Uluslararası müsabakalarda Türkiye Kadın Milli Takımı adına büyük başarılar kazandık, daha iyi yerlere gelmem için büyüklerimden destek bekliyorum" dedi.

Teknik direktör Kuzucu ise Bakır'ın yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, takımdaki erkek oyuncularla kısa sürede uyum sağladığını ifade etti.

Bakır'ın tekniği ve fiziği sayesinde kısa sürede büyük takımların takibine gireceğine inandığını belirten Kuzucu, bölgedeki kız çocuklarına şans verilmesi gerektiğini kaydetti.

Siverek Belediyespor takım kaptanı Mithat Bezirganoğlu da Bakır'ın başarılı bir futbolcu olduğunu ve kendisiyle çalışmaktan keyif aldıklarını söyledi.

Takımın antrenmanın izleyen az sayıda taraftarın ise erkeklerin arasında kadın futbolcu görünce şaşkınlık yaşadığı görüldü. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadın Futbolcu, Erkeklerle Antrenman Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement