Kadın İşçilerin Kamyonet Kasasındaki Yolculuğu 'Pes' Dedirtti - Son Dakika
Güncel

Kadın İşçilerin Kamyonet Kasasındaki Yolculuğu 'Pes' Dedirtti

Kadın İşçilerin Kamyonet Kasasındaki Yolculuğu \'Pes\' Dedirtti

Bursa'da mevsimlik işçilerin kamyonetin kasasındaki yolculuğu 'pes' dedirtti. Geçtiğimiz günlerde Manisa ve Mersin'de yaşanan facialardan ders alınmadığı gözüktü.

17.07.2015 10:53  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da mevsimlik kadın işçilerin kamyonetin kasasındaki balık istifi yolculuğu, görenlere 'pes' dedirtti. Geçtiğimiz günlerde Mersin'de yaşanan ve 2 kişinin ölmüyle sonuçlanan ondan önce de Manisa'da yaşanan ve 15 kişinin öldüğü facialardan ders çıkarılmadığı ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLER 'PES' DEDİRTTİ

Türkiye, Manisa'da 15 tarım işçisi kadının bir kazada hayatını kaybetmesini unutmadan, Bursa'da da benzer görüntüler ortaya çıktı. Gürsu ve Kestel ilçelerindeki meyve ve sebze bahçelerinde gündelikle çalışan işçi kadınların balık istifi taşınması görenlere 'pes' dedirtti.

OBJEKTİFLERE YANSIDI

Ankara Yolu Gürsu Kavşağı yakınlarında bir kamyonetin kasasında 11 kadının adeta ölüme meydan okurcasına yaptığı yolculuk, objektiflerine yansıdı.

"AKILLARA DURGUNLUK VERİYOR"

Kamyonet kasasındaki kadınları görenler, "Manisa'daki olay unutulmadan, hâlâ benzer görüntülerin yaşanması akıllara durgunluk veriyor. Yetkililer ve tarım işçilerini taşıyanlar bu duruma acilen bir çözüm bulmalı. Tedbir alınmalı." dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın İşçilerin Kamyonet Kasasındaki Yolculuğu 'Pes' Dedirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • erhan: 2500tl ye iş var ama çalışmıyorlar illede sigortasiz yevmiyeci olacaklarını 1 6 Yanıtla
  • bosnak: Ama yollar guzel bosver olen yine yoksul insanlar git sor hepsi akp li 2 1 Yanıtla
  • Ustura...: Allah akıl,fikir versin.. 2 0 Yanıtla
  • ttt: ben bunları her zaman görüyorum.Türkiyede işçi olacagına öl daha iyi.fakirler daha cok cocuk yapın ve sahiplerinizi sevindirin. 2 0 Yanıtla
  • bas : Erhan sen ne kazaniyon 1 0 Yanıtla
  • ddf: o arabayi sürenin ehliyeti alinmali. hatta yarilanmali 1 0 Yanıtla
  • adalet: ben erkek işçileri hiç bu halde görmedim. kadınlar hep böyle sürünüyor; sebebi kadınların hep susup hakkını aramaması, birleşseler haklarını arasalar inanın çok şey değişir 0 1 Yanıtla
  • yavz: insanları bu şekil taşımak insanları rencide edicek bir davranıştır, he belki taşınan insanlar buna aldırmayacak beelki iş olsunda gerisi önemli değil dicekler . bu görüntüler nasıl azalır eğitimle tabi 76 milyon eğitimli insanız olsa o insanlar o arabaya binmezdi , o sarayıda yaptırtmazdı 1 0 Yanıtla
  • C.D.: oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin . Çiftçi ne kazanıyor sanıyorsunuz . Parayı aracı kazanıyor . 1 0 Yanıtla
  • Barış sakar: Insanlların hayatı bu kadar ucuz olamaz 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement