Kadın Kursiyerler Birecik ve Halfeti'yi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kadın Kursiyerler Birecik ve Halfeti'yi Gezdi

Kadın Kursiyerler Birecik ve Halfeti\'yi Gezdi

Şanlıurfa GSİM'ye bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi Veysel Karani Kadın Kültür Merkezi üyeleri Halfeti ve Birecik ilçelerini gezdi.

08.04.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik SODES projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren ve kadınlara yönelik programlar yürüten Kadın Kültür Merkezi her yaştaki kadınlara kurs verip onları hayata kazandırıyor.

Günlük yaşamın verdiği stresten uzaklaşmak amacıyla, Yenişehir Gençlik Merkezi'nin organize ettiği geziye 30 kursiyer katıldı. İlk olarak Birecik'te Kelaynak kuşlarını ziyaret eden kadınlar, daha sonra Halfeti'yi gezerek tekne turu yaptı.

Kadın Kültür Merkezi'ne üye kadınlar, geziden memnuniyetlerini dile getirerek, merkez yetkililerine teşekkür etti. Bu tür organizasyonların önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini belirten Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli ise "Kadın Kültür Merkezi üyeleriyle beraber Birecik ve Halfeti' ye güzel bir gezi düzenledik. Günü birlik gezi sonunda, onların güzel bir gün geçirdiklerini görmek, bizleri sevindirdi" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız da, "Hayatın her aşamasında bizimle olan kadınlarımızı baş tacı yapan milletin mensuplarıyız. Kadınlarımızın geleceği, mutluluğu, refahı, sağlığı kısacası her türlü sorunları aynı zamanda bizim sorunlarımızdır. Çünkü sağlıklı nesiller önce aileden başlar, ailenin de en büyük ferdi kadınlarımızdır. Bu projeleri desteklemek önceliklerimiz arasındadır. Daha önce düzenlediğimiz Seyyah gezilerinde Kız – Erkek gençlerimiz bu gezilerden yararlandılar. Yenişehir gençlik Merkezi'mizin düzenlediği bu etkinliklerle Kadınlarımız gezme fırsatı elde ettiler. Gençlik merkezi müdürü Abdullah Canbeyli'ye ve personellerime çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kadın Kursiyerler Birecik ve Halfeti'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement