Kadın Meclisi, Ailelerle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Kadın Meclisi, Ailelerle Buluşuyor

Kadın Meclisi, Ailelerle Buluşuyor

İzmit Kadın Meclisi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ailelerle buluşuyor.

10.07.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Kadın Meclisi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ailelerle buluşuyor.

Sürekli ve toplumun her kesimiyle iletişim halinde olan İzmit Kadın Meclisi, ailelerin yaşadıkları zorlukları bir nebze olsun paylaşmak adına Ramazan ayı boyunca aileleri ziyaret ederek onlara erzak yardımında bulunuyor. Yapılan erzak yardımlarında özellikle Çölyak ve PKU hastalarına yönelik ürünler olmasına dikkat edildiği bildirildi.

İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan Ayı'nda dostluk, arkadaşlık, komşuluk ilişkilerimizin de güçlenmesi, bereketlenmesi için ziyaretler yapıyoruz. İzmit Kadın Meclisi olarak toplumda farkındalık oluşturma adına bu yıl yaptığımız ziyaretlerde Çölyak ve Pku hastalıklarına dikkat çekmek ve ailelere destek olmak istedik. Her iki hastalık da yaşam tarzını değiştiren ve belirleyen hastalıklar. Tek tedavi biçimi ömür boyu diyet uygulamak. Tanı süreci zaman alabiliyor. Tüketilen ürünler ithal, oldukça pahalı ve erişmek zor. Hasta ve çevresinin bilinç düzeyinin artırılması gerekiyor. Ailelerle yaptığımız sohbetlerde özellikle çocuk hastaların aileleri çocuklarının her istediğini alamadıkları için üzüldüklerini belirtiyorlar" dedi.

Asuman Sert, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan"ın çalışmalarına her zaman destek verdiğini de ifade ederek, "En büyük destekçimiz olan Beleidye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Meclisi, Ailelerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement