Kadın Şoför Dehşet Saçtı! Yol Verme Kavgasında 20 Yıl Hapis Talebi - Son Dakika
Güncel

Kadın Şoför Dehşet Saçtı! Yol Verme Kavgasında 20 Yıl Hapis Talebi

Kadın Şoför Dehşet Saçtı! Yol Verme Kavgasında 20 Yıl Hapis Talebi

İki otobüs şoförünü aracıyla çarparak yaraladığı ve bir şoförü de otomobilinin kaputunda 800 metre götürdüğü iddia edilen mimar B.B.'nin 20 yıl hapsi isteniyor.

13.07.2015 13:27  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yol verme kavgasında, iki otobüs şoförünü aracıyla çarparak yaraladığı ve bir şoförü de otomobilinin kaputunda 800 metre götürdüğü iddia edilen mimar B.B. hakkında toplam 20 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

İzmir Buca'da 4 ay önce bir kadın mimarla 3 belediye otobüs şoförünün ortalığı savaş alanına çeviren yol verme kavgası yargıya taşındı. Şoförlerden ikisini arabasıyla çarpıp yaraladığı ve birini de otomobilinin kaputunda 800 metre götürdüğü iddia edilen 2 çocuk annesi mimar B.B. hakkında dava açıldı. Savcı, B.B'nin 'tehdit, kasten yaralama ve hakaret' suçlarından toplam 20 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi. B.B. suçlamaları kabul etmezken, şoförlerin aracına 7 bin liralık zarar verdiğini savundu. Şoförler ise ölümden döndüklerini söyleyerek şikayetçi oldu. B.B'nin aracının üzerinde götürdüğü şoför Bilal Sarıkaya, "Sileceklere tutunup yaklaşık 800 metre gittim. Beni yere düşürmek için sağa sola direksiyonu kırdı. Bu sırada bana 'Sen göreceksin, seni öldüreceğim' diye bağırdı" dedi.

ANİDEN DURDU

Olay, 18 Mart'ta Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. Otobüs şoförü Mehmet İskeçe, Şirinyer yönüne ilerlerken Mehmet Akif Caddesi'ne döneceği sırada, B.B. otomobili ile iddiaya göre şerit ihlali yaptı. B.B, belediye otobüsünün önünde aniden durdu. Bunun üzerine İskeçe, sert fren yapınca yolcular öne savruldu. İki sürücü arasında tartışma çıktı.

DEHŞET ANLARI YAŞANDI

İskeçe, polisi arayıp olayı bildirdi. Bu sırada belediye otobüs şoförlüğü yapan ancak görevde olmayan Bilal Sarıkaya ve Kasım Süslü de arkadaşlarına yardıma gitti. Tartışma daha da büyüdü. İddiaya göre B.B, aracını çalıştırıp üç kişinin üzerine doğru sürdü. Süslü ile İskeçe yere düştü. Sarıkaya ise, kaputun üzerinde yaklaşık 800 metre gitti. Sarıkaya, otomobil kırmızı ışıkta durunca indi. Otomobiliyle geri geri kaçmaya çalışan B.B. ise bir başka araca çarptı. Çarptığı aracın sürücüsü, B.B'nin otomobilinin kontak anahtarını alıp gelen polislere teslim etti. Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz, B.B. hakkında 'tehdit, kasten yaralama ve hakaret' suçlarından dava açtı.

"ONLAR BANA ZARAR VERDİ"

9. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, hakkında 20 yıl hapis cezası istenen tutuksuz sanık B.B, avukatı Mustafa Cem Avcı, Bilal Sarıkaya, Kasım Süslü ile avukatları Seyit Ahmet Akyüz ve Mehmet İskeçe ile avukatı Birben Özer geldi. B.B, "Ben kimseyi tehdit etmedim. Aracımı da kasten üzerlerine sürüp yaralanmalarına neden olmadım. Otobüs şoförü ile tartıştım. Daha sonra gelen iki kişi de olaya müdahil oldu. İkisi aracımın üzerine çıkıp zarar verdi. Zararım 7 bin lira. Kaputun üzerinde bulunan Bilal Sarıkaya, ön camı vurup kırdı. Onun düşmemesi için de sağdan yavaş olarak gidiyordum. Beraatimi istiyorum" dedi.

"SÖYLEDİKLERİ YALAN"

Sanığın avukatı Mustafa Cem Avcı, "Müvekkilim saldırıya kadar aracından hiç çıkmamıştır. Bir kadın olarak bu denli yoğun bir saldırı altında araçtan çıkması da akıl karı değil" dedi. Şoför İskeçe ise, "Sanığın söyledikleri yalan. Bizi yaralayacağını bile bile aracı üzerimize sürdü. Ben ve Kasım yere düştük. Bilal ise aracın kaputunda kaldı" dedi. Kasım Süslü de, "Bana ağıza alınmayacak hakaret ve küfürler etti. Aracına binip, bizim üzerimize doğru sürüp çarptı" dedi. Hakim, tanıkların dinlenmesine, güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesine karar verip duruşmayı erteledi.

'KIRMIZI IŞIKTA DURUNCA KURTULDUM'

Bilal Sarıkaya, "B.B, aracı üzerimize doğru sürdü. Ezilmemek için aracın kaputunun üzerine atladım. Beni yere düşürmek için sağa sola direksiyonu kırdı. Kendisi 'sen göreceksin, seni öldüreceğim' diye tehdit etti. Sileceklere tutunup yaklaşık 800 metre gittim. Allah'tan kırmızı ışığa yakalanan sanık durunca kurtuldum. Yaşadığıma şükrediyorum" dedi. Sarıkaya'nın avukatı Seyit Ahmet Akyüz de sanığın davranışının öldürmeye teşebbüs olduğunu savundu.(Kaynak: Yeni Asır)

Son Dakika Güncel Kadın Şoför Dehşet Saçtı! Yol Verme Kavgasında 20 Yıl Hapis Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Turk: Yaw olay 13 martta olmus, biz bunu 13 temmuzda ogreniyoruz= 4 ay. Habercilik budur iste! 10 0 Yanıtla
  • halil: karilarinizin is sahibi olmasini engelleyin. araba surmesine asla izin vermeyin.. 2 7 Yanıtla
  • benko: 20 yil az...idam edilsin 3 5 Yanıtla
  • Emre: var böyle maganda kadınlar ben bi tanesini tanıyorum 5 3 Yanıtla
  • Demezler Mi: Adam Öldürecek Kadar Cani Olacak Ama Kırmızı Işıkta Duracak Güldüm La ;) 5 1 Yanıtla
  • Adem oğlu: Kizim sen ne yaptin? 1 2 Yanıtla
  • by meçhul: manyak kadın 20 az bile 1 2 Yanıtla
  • b u kariyi ben kendi usullerimle yola getiririm,::: isvicre 2 1 Yanıtla
  • gerçek : yorum yapan kisiler kac kere otobuse biniyorsunuz ben her gun iki kere hemde istanbulda yolculuk yapiyorum ozel halk otobusune kimse bir sey diyemiyor ama iett garibim hemen vurmaya 2 0 Yanıtla
  • : İ 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement