Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Ankara'dan Konuklarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Ankara'dan Konuklarını Ağırladı

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Ankara\'dan Konuklarını Ağırladı

İzmit Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından olan ve Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da büyük önem verdiği Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi’ne Ankara’dan konuklar geldi.

14.09.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi'nin en büyük yatırımlarından olan ve Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da büyük önem verdiği Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi'ne Ankara'dan konuklar geldi. Cephanelik bölgesinde yaklaşık 40 dönümlük alan üzerine kurulan ve kendi alanında dünyanın en önemli tesisinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu incelemelerde bulundu.

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında işletilecek olan tesise hayran kaldığını belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu, "Mükemmel bir yer olmuş. Çok kapsamlı, her şey düşünülmüş, böyle bir merkez Ankara'da bile yok. Türkiye'ye örnek olacak bir proje. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a böylesine güzel bir tesisi kazandırdığı için teşekkür ederim" dedi. Ustaoğlu'nun incelemelerine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü de eşlik etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının da desteklediği merkezde, kadınlara okuma-yazma, bilgisayar, yabancı dil, ahşap boyama, aşçılık, halk oyunları, diksiyon, tiyatro, takı tasarım, resim, kuaförlük, müzik, yoga, cilt bakımı gibi eğitim ve hizmet olanakları sunulacak. Merkezde ayrıca 24 adet atölye, fitness salonu, havuz, sauna, kafeterya, spor salonu, konferans salonu, psikolojik danışmanlık birimi, üreme sağlığı merkezi ve sergi alanları da yer alıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Ankara'dan Konuklarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement