'Kadına Yönelik Şiddet' Konulu Film Gösterisi - Son Dakika
Güncel

'Kadına Yönelik Şiddet' Konulu Film Gösterisi

\'Kadına Yönelik Şiddet\' Konulu Film Gösterisi

Urfa il Kadın Platformu, Şanlıurfa Eğitim-Sen Şubesi'nde 'Kadına Yönelik Şiddet' konulu film gösterisi düzenledi.

23.11.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urfa il Kadın Platformu, Eğitim-Sen'de erkek egemen zihniyetinde kadın olmanın zorluklarını anlatmak için film gösterisi yaptı.

Urfa İl Kadın Platformu, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası Şanlıurfa Şubesi'nde (Eğitim-Sen) erkek egemen zihniyetinde kadın olmanın zorluklarını anlatmak için film gösterisi düzenledi. Düzenlenen film etkinliğine birçok eğitimci katıldı. Düzenlenen film gösterisinde Boll filmini izlettiren İl Kadın Platformu erkek zihniyetine karşı kadın olmanın zorluklarını anlatmaya çalıştı. Film gösterisi öncesinde kadın şiddetini anlatan slayt gösterisi de yayınladı.

KILINÇ: KADIN BEDENİ MATERYAL OLARAK KULLANILIYOR

Eğitim-Sen'de düzenlenen film gösterisinden sonra konuşan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şanlıurfa Şubesi Eş Başkanı Ruken Kılınç,"Erken yaşta evlilik Urfa'da halen söz konusu. Erkekler kadın bedenini materyal olarak görmeye devam ediyor. Biz buna karşı gelmeye her zaman devam edeceğiz. Şiddete uğrayan kadın kim olursa olsun bizim nazarımızda bütün kadınlara yapılmıştır. Bunun için kadın mücadelesini büyütmeliyiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'Kadına Yönelik Şiddet' Konulu Film Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement