Kadını Kurtarmak İsterken Öldürülen Lokantacıya Saldıranlar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kadını Kurtarmak İsterken Öldürülen Lokantacıya Saldıranlar Yakalandı

Mersin 'de yolda bıçaklı saldırıya uğrayan kadını kurtarmak isteyen lokantacı 42 yaşındaki Uğur Oruç Körküm'ü kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

23.04.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin 'de yolda bıçaklı saldırıya uğrayan kadını kurtarmak isteyen lokantacı 42 yaşındaki Uğur Oruç Körküm'ü kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. Olayın, zanlılarla kadınlar arasında çıkan para karşılığında cinsel ilişkiye girme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay dün akşam merkez Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi 141 Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki S.G. ile arkadaşı 21 yaşındaki F.A. yolda karşılaştıkları 25 yaşındaki Nedim Aslan ile 17 yaşlarındaki B.A. ve Y.E.A. ile para karşılığında ilişkiye girme pazarlığı yaptı. Ancak, bu sırada kadınları cep telefonuyla arayan bir başka kişi birlikte olma teklifinde bulununca 2 arkadaş, minibüse binerek ayrıldı. Buna öfkelenen 3 şüpheli, kadınların bindiği minibüsü takip etmeye başladı. Bu sırada minibüste S.G. ile F.A. arasında 'Niye başka yere gidiyoruz, o 3 kişinin teklifini kabul etseydik' tartışması çıktı. Minibüsteki tartışma kavgaya dönüşünce yolcular rahatsız oldu, şoför de 2 kadını yolda indirdi. Motosikletle takip ettikleri kadınların yanına gelen 3 şüpheli de tartışmaya katılınca zanlılardan Nedim Aslan üzerinde taşıdığı bıçakla S.G.'ye saldırdı. Bu sırada çığlıkları duyan lokantacı Uğur Oruç Körküm, işyerinden çıkarak kadınları kurtarmak için saldırganlara müdahale etti. Saldırganlar, 2 çocuk babası Körküm'ü kalbinden bıçakladı. Şüpheliler ile kadınlardan F.A. ise olay yerinden kaçtı. Lokantada çalışanlar tarafından ağır yaralı olarak Toros Devlet Hastanesi'ne götürülen Körküm, doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. S.G. ise Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek olayla ilgili ifadesi alındı.

S.G.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan polis, kadınlardan F.A. ile cinayet zanlısı Nedim Aslan ve beraberindeki B.A. ve Y.E.A.'yı gözaltına aldı. F.A. ifadesinin ardından serbest bırakılırken çok sayıda suçtan poliste kaydı bulunan 3 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadını Kurtarmak İsterken Öldürülen Lokantacıya Saldıranlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement