Kadınlar Aldatılıyorsa "Her Şey Mümkün" - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Aldatılıyorsa "Her Şey Mümkün"

Yetkin Dikinciler'in aynı anda iki karakteri canlandırdığı sinema filmi Her Şey Mümkün, 19 Mayıs'ta vizyona giriyor.

04.05.2017 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aldatılan kadınların öyküsünün anlatıldığı film, eğlence, aşk ve macera dolu hikayesiyle sinemaseverlere keyifli anlar yaşatacak.

Aldatılan kadınların hikayesini hiç böyle izlemediniz! Eğlenceli, romantik, her anı sürprizlerle dolu Her Şey Mümkün, vizyona bomba gibi giriyor. İddialı oyuncu kadrosu ve mafyanın, ihanetin, kumpasın, magazin dünyasının karmaşasını konu alan film düşmeyen temposu ile dikkat çekiyor. Usta oyuncu Yetkin Dikinciler'in birbirine çok benzeyen iki adamın kesişen öyküsünü ve değişen hayatlarını aynı anda oynadığı filmi, yönettiği reklam filmleriyle tanınan Alper Babayağmur yazıp, yönetti.

İddialı oyuncu kadrosu

İddialı oyuncu kadrosuyla göz dolduran Her Şey Mümkün, daha önce hiçbir sinema filminde bir araya gelmeyen isimleri buluşturdu. Başrollerini Yetkin Dikinciler ve Azra Akın'ın paylaştığı Her Şey Mümkün'ün oyuncu kadrosunda, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen gibi güçlü isimler yer alıyor. Çekimleri yaklaşık iki yıl süren film, beş farklı şehirde ve 45 farklı mekânda çekildi.

Hakan Akkaya'dan özel tasarım

Düşmeyen temposu ile dikkat çeken ve ünlü modacı Hakan Akkaya'nın da kendisi olarak yer aldığı filmin önemli bölümlerinden biri olan defile sahnesinde, yurt dışından gelen mankenler rol aldı. Akkaya'nın Azra Akın'a özel olarak hazırladığı saf ipekten özel kostüm, filme damgasını vuracak.

İlklere imza atan film Her Şey Mümkün

Radyo dünyasının ünlü ve sevilen isimleri Bay J, Hop Dedik Ayhan, Cem Arslan (Gazoz Ağacı) ve Tamer Gül (Bilo Ağa)'nın da rol aldıkları filmde, duayen oyuncu Haldun Dormen, hayatında ilk kez eline silah alarak bir mafya babasını canlandırdı. Kaan Girgin, yıllar sonra sinemaya bu filmle dönüş yaptı.

Farklı dünyalar, kesişen hayatlar

Eğlence, aşk ve macera dolu hikayesiyle şaşırtırken, girift senaryosuyla da izleyicisine her an farklı sürprizler sunan Her Şey Mümkün'ün hikayesi ise şöyle:

Kendi küçük dünyasında yaşayıp giden tesisatçı İbrahim, bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Tüm hayatını geride bırakır ve uzun bir tatile çıkar. Otelde tanıştığı ünlü manken Pelin'le aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek, hiç de göründüğü gibi değildir. İbrahim, ikizi kadar benzediği ünlü bir iş adamının yerine geçmiştir. Her şey yolunda giderken, Pelin ile İbrahim arasında aşk başlar… Bir yanda İbrahim'in geride bıraktıkları, bir yanda zenginlerin dünyasındaki oyunlar… Mafyanın, ihanetin, kumpasın ve magazin dünyasının karmaşası içinde, kadınlar ipleri ele alır. İşte hikaye o zaman başlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlar Aldatılıyorsa 'Her Şey Mümkün' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement