Kadınlar Derbide Kapışacak - Son Dakika
Yerel

Kadınlar Derbide Kapışacak

Kadınlar Derbide Kapışacak

Kadınlar Futbol 3.Ligi 2.Grup’ta ilk iki maçında 22 gol atıp hiç gol yemeyen 7 Eylül Gençlikspor, ligde ikinci sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile birlikte Aydın’ın gururu oldu.

12.11.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Futbol 3.Ligi 2.Grup'ta ilk iki maçında 22 gol atıp hiç gol yemeyen 7 Eylül Gençlikspor, ligde ikinci sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile birlikte Aydın'ın gururu oldu. Hafta sonunda derbide Nazilli Belediyespor'a konuk olacak olan Aydın ekibi bu maç için hazırlıklarını sürdürürken, Başkan Mustafa Yılmaz, uzun süredir genç kızları takip ederken bünyelerine kattıklarını söyledi.

"Yaklaşık 5 yıldır oyuncularımızı alt yapıdan yetiştiriyoruz" diyen Yılmaz, "Oyuncularımızı orta dereceli okullardan takip ettik takımı bu şekilde oluşturduk. Bu sezonki kadromuzda 8 kızımız Adnan Menderes Üniversitesi'nde okuyor. Kızlarımıza hem kadromuzda fırsat verdik, hem de okula girmelerinde çalışmamızla yardımcı olduk" dedi.

Bu sezon 2.Lig'e yükselmek istediklerini anlatan Yılmaz, "Milli takıma iki oyuncu gönderdik. Bunun devamını sağlamaya çalışıyoruz"diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar Derbide Kapışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement