Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında Sinemaya Gittiler - Son Dakika
Yerel

Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında Sinemaya Gittiler

Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında Sinemaya Gittiler

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin organizasyonu, Cinemarine Sinemaları ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle, bazıları hiç sinemaya gitmemiş Bodrumlu kadınlar sinemaya götürüldü.

05.03.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin organizasyonu, Cinemarine Sinemaları ve Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle, bazıları hiç sinemaya gitmemiş Bodrumlu kadınlar sinemaya götürüldü.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir çok etkinlik organize eden Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bodrum'un Mumcular, Tepecik, Sazköy, Çamarası, Kuzyaka, Kısırlar, Hasanlar, Dereköy ve Gündoğan Mahallelerinde yaşayan ve çoğu sinemaya gitmemiş kadınlar, düzenlenen organizasyon ile ilk kez sinemada film izleme keyfini yaşadılar.

6 Ocak 2012'de vizyona giren, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Belçin Bilgin, Nihal Yalçın gibi usta oyuncuların bulunduğu 'Kurtuluş Son Durak' filmini izleyen Bodrumlu kadınlar, dramatik komedi türündeki filmi izlerken zaman zaman duygulanırken, komik sahnelerde de kahkahalarını gizleyemediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında Sinemaya Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement