Kadınlar Günü'nde Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kadınlar Günü'nde Sürpriz Ziyaret

Kadınlar Günü\'nde Sürpriz Ziyaret

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Dilber Udlu’yu evinde ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

09.03.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Dilber Udlu'yu evinde ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

Kaymakam Faruk Erdem, Arpaçay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Semra Çelik Bulut ile birlikte Orta Mahalle'de yalnız Yaşayan Dilber Udlu'ya sürpriz ziyaret yaptı. Kendisi için hazırlanan çiçek ve hediyelerle karşısında Erdem'i gören Dilber Teyze ilk etapta şaşırırken ziyaretin amacının anlatılmasıyla Erdem'e sarılarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arpaçay'da eşini kaybettiği için yalnız yaşayan Dilber Teyze Erdem ile yaptığı sohbette gençliğinden ve hayat mücadelesinden bahsederken 8 Mart'ı da ilk kez duyduğunu belirtti. Kendi evi olmadığından kirada olduğunu ve bu nedenle kendisine ev yapılmasını isteyen Dilber Teyze misafirlerini evinde ağırlamaktan son derece memnun olduğunu kaydetti.

Öte yandan Dilber Udlu'nun ev talebine kayıtsız kalamayan kaymakam Faruk Erdem, arsasını ayarladığı takdirde Udlu'ya ev yapacağının sözünü verdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar Günü'nde Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement