Kadınlar Kurşunlu'da Lokaline Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Kurşunlu'da Lokaline Kavuşuyor

Kadınlar Kurşunlu\'da Lokaline Kavuşuyor

Gemlik'in Kurşunlu Beldesi'nde uzun yıllar atıl duran öğretmenevi, Büyükşehir Belediyesi tarafından eksiklikleri giderilerek konaklama tesisine dönüştürüldü.

23.07.2015 10:48  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılış için son rötuşları yapılan tesisin Kurşunlu Kadınlar Yardımlaşma Derneği tarafından işletileceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hayata geçirilen projelerle kent merkezlerinin olduğu kadar sahil şeridinin de canlandırıldığını ifade etti.

Başkan Altepe, Kurşunlu sahil şeridinde yer alan Sıtkı Akkay Öğretmenevi'nde incelemelerde bulundu. İç ve dış düzenlemeleri yapılan, mobilyaları yerleştirilen binadaki son hazırlıkları denetleyen Başkan Altepe, açılışın kısa bir zaman sonra gerçekleştirileceğini söyledi.

Metruk binadan konaklama tesisine

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın yaşanabilir bir turizm kenti olması yolundaki çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini bildirdi. Bu kapsamda kent merkezinde olduğu kadar kıyı şeridinde de faaliyet gösterdiklerini, sahillerde atıl durumda ne kadar kullanılamayan bina varsa bunları bir bir hizmete aldıklarını belirten Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak sahillerimizdeki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sıtkı Akkay Öğretmenevi de değişik amaçlarla hizmet vermiş, uzun yıllar atıl duran bir yerdi. Terk edilmiş ve boştu. Kurşunlu Kadınlar Yardımlaşma Derneği'yle ortaklaşa çalışarak, binayı konaklama tesisine dönüştürdük. Açılış için son eksiklikleri gideriyoruz" dedi. Tesisin Kurşunlu Kadınlar Yardımlaşma Derneği tarafından işletileceğini ve elde edilecek gelirin ihtiyaç duyulan alanlarda kadınlar için kullanılacağını vurgulayan Başkan Altepe, "Nezih bir yer olarak, Kurşunlu'ya, misafirlerimize, Bursa'ya hizmet edecek. Bölgeye değer katacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Kurşunlu Muhtarı Mehmet Civelek ise, yapılan konaklama tesisi nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Belde halkı olarak ihtiyaç duydukları her alanda Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini gördüklerini ifade eden Civelek, "Bize sahip çıktığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'den Allah razı olsun. Kurşunlumuza adeta bu dönem hizmet yağıyor. Bundan sonra da arkasının geleceğini biliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlar Kurşunlu'da Lokaline Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement