Kadınlar, Miting İçin Valiliğe Başvurdu - Son Dakika
Yerel

Kadınlar, Miting İçin Valiliğe Başvurdu

Kadınlar, Miting İçin Valiliğe Başvurdu

KJA bileşenleri, 1 Eylül tarihinde iptal edilen barış mitinginin 3 Eylül tarihinde yapılması için Batman Valiliğine başvurdu.

31.08.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KJA, miting için Batman Valiliğine başvurdu.

KJA tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Batman'da gerçekleştirilmesi planlanan ancak Batman Valiliğinin 29 Ağustos–2 Eylül tarihleri arasında miting ve gösterileri yasaklaması nedeniyle 3 Eylül'e ertelenen Kadın Mitingi için Batman Valiliğine başvuru yapıldı.

3 Eylül Cumartesi gününe erteledikleri Kadın Mitingi için Valiliğe dilekçe sunan Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz ve DBP İl Eş Başkanı Nurten Üzümcü "Batman Valiliği, OHAL gerekçesiyle, kentte miting ve gösterileri yasakladığından dolayı 1 Eylül Kadın Mitingimizi ertelemek zorunda kaldık. Mitingimiz 3 Eylül Perşembe günü saat 16.00'da 16 Mayıs Şehir Stadyumu önünde DBP Eş Genel Başkanı Sabahat Tuncel, KJA Genel Sözcüsü Ayla Akat Ata, HDP'li Kadın Milletvekilleri ve Yerel Sanatçıların katılımı ile gerçekleştireceğiz" açıklamasını yaptı

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kadınlar, Miting İçin Valiliğe Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement