Kadınlar Ulusal Ragbi Turnuvası'nı Karşıyaka Starları Kazandı - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Ulusal Ragbi Turnuvası'nı Karşıyaka Starları Kazandı

Kadınlar Ulusal Ragbi Turnuvası\'nı Karşıyaka Starları Kazandı

Kadınlar Ulusal Ragbi Turnuvası'nı Karşıyaka Starları kazandı Türkiye Ragbi Federasyonu'nun düzenlediği Kadınlar Ulusal Turnuvası'nı Karşıyaka Starları Kulübü kazandı.

16.06.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Ulusal Ragbi Turnuvası'nı Karşıyaka Starları kazandı

Türkiye Ragbi Federasyonu'nun düzenlediği Kadınlar Ulusal Turnuvası'nı Karşıyaka Starları Kulübü kazandı.

Turnuvaya 8 takım Kadıköy Ragbi, Çamlıca Gençlik, Ankara Üniversitesi, Olympian Akademi, Selçuk Kartalları, Nilüfer Gençlik, Karşıyaka Starları ve Edirnespor Basketbol Kulübü katıldı. Milli takım seçmelerinin de yapıldığı turnuva, grup müsabakalarıyla başladı, maçlar, 15'şer dakikalık 2 devre halinde Yahyalı Şehir Stadı'nda oynandı.

Gruplarında ilk 2 sırayı alAn Karşıyaka Starları, Olympian Akademi, Edirnespor Basketbol, Çamlıca Gençlik yarı finale yüksele yükseldi. Yarı final mücadelelerinde rakiplerini yenen Karşıyaka Starları ve Olympian Akademi finalde karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen final mücadelesi, nefesleri kesti. Maçın normal süresinin 5-5 bitmesinden sonra uzatmaya giden maçta Karşıyaka Starları altın golle şampiyon oldu. Edirnespor Basketbol 3'üncü, Çamlıca Gençlik takımı ise turnuvayı 4'üncü olarak tamamladı. Final müsabakasının ardından ilk 4'e giren takımlara madalya ve kupaları verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadınlar Ulusal Ragbi Turnuvası'nı Karşıyaka Starları Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement