Kadınlara Niyet Erkeklere Kısmet - Son Dakika
Güncel

Kadınlara Niyet Erkeklere Kısmet

Erkeklerin yüzde 60'ının yaşadığı kel kalma korkusu saç uzatan ve dökülmeyi engelleyen özel üretim şampuanlara ilgiyi artırdı.

18.06.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özellikle orta yaşlardan sonra kellik sorunu ile ciddi bir şekilde mücadele veren erkekler, saç dökülmesini engelleyen ve uzatan şampuanları kadınlardan daha fazla tercih ediyor.

GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı'nda saç hücrelerini yenileyen ve dökülmeyi engellemeye yönelik şampuanlar üreten LTS Teknoloji Grup'un Başkanı Talat Sam, Revox at kuyruğu şampuanını üretirken pazardaki ana hedefleri kadınlarken, yaptıkları satış analizinde şampuanlarının yüzde 60 gibi geniş bir portföyle erkek kullanıcılar tarafından kullanıldığını belirlediklerini kaydetti.

Erkeklerin ilgisinin beklenilenin üstünde olduğunu vurgulayan Sam, şunları söyledi:

"Saç uzatma ve dökülmeyi engelleyen şampuanlar piyasaya genellikle kadınlar için sunulur. Biz de 2 yıl önce bu doğrultuda yola çıktık. Ancak, erkek müşterilerimiz bu tezi son verilere göre yıktılar. Müşterilerimiz arasında erkekler kadınları geçti. Bunu sorguladığımızda ise karşımıza çok ilginç sonuçlar çıktı. Kadınlar saç güzellik sırlarını hemcinsleriyle paylaşmak istemezken, erkeklerin kullandıkları ve memnun kaldıkları ürünleri birbirlerine önerdikleri ve Revox at kuyruğu şampuanının müşterileri arasında daha fazla oran elde etmelerini sağladığını gördük. Bazı erkek kullanıcılar saç derisinin canlandığı, dökülen bölgelerde saç çıktığını, saç ektirmekten kurtulduklarını da yazıyorlar. Erkek müşterileri cazip eden en önemli unsurlardan biri ise saçlara gelen hacim. Saçların hacim kazanarak tarama ve şekil verme kolaylığı sağlaması erkeklerin daha fazla işine geliyor."

Revox şampuan gruplarını ürettikleri GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı'nda, dökülen ve zayıflayan saç köklerini kuvvetlendirerek, saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağladıklarını bildiren Sam, "Saç dökülmelerine karşı ürettiğimiz kişiye özel şampuanlarımız tamamen bitkisel özlerden oluşuyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlara Niyet Erkeklere Kısmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement