Kadınlardan Baykal'a Çağrı - Son Dakika
Güncel

Kadınlardan Baykal'a Çağrı

Kadınlardan Baykal\'a Çağrı

Antalya Anadolu Kadınları Platformu, CHP milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi konusunda CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a çağrı yaptı.

02.07.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Anadolu Kadınları Platformu, CHP milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi konusunda CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a çağrı yaptı.

Önceki gün meclisteki milletvekillerine telgraf çekerek, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesini isteyen Anadolu Kadınları Platformu üyeleri, bu kez aynı çağrıyı CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile diğer Antalya milletvekillerine yaptı. Kadınlar, 'Kapalı Yol' olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde 'Anadolu Kadınları Platformu oylarının peşinde' ve 'Baykal'a son çağrı Cumhur'un adayı Emine Ülker Tarhan'dır' pankartları açtı. Kadınlar çevreden de destek gördü.

SOFRAYI KİM KURDUYSA O KALDIRIR

Kadınlar adına platform sözcüsü Ayşe Sevil Kuru basın açıklaması yaptı. Emine Ülker Tarhan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterileceğine inandıklarını söyleyen Ayşe Sevil Kuru, şöyle dedi

Antalya basınında çıkan 'Emine Ülker Tarhan'ın önünü Baykal kesti' haberinin sorumlusu olmayın. Tarihte böyle anılmayın. Anadolu kadınları İstiklal mücadelesinde kazandıkları cumhuriyet değerlerini kaybetmek istemiyor. Ninelerinin mermi üstüne örttükleri ve çocuklarını vatan uğruna feda ettikleri battaniyeleri hala saklıyorlar. ve şöyle diyorlar, 'Sofrayı kim kurduysa o kaldırır.' Arkadaşlarınızla onurlu çıkışınız ve cumhurun yanında oluşunuzu bekliyoruz. Sizlerin yanındayız.

İHSANOĞLU'NA DESTEK VERMEYECEĞİZ

Çatı aday olarak gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemeyeceklerini de aktaran Ayşe Sevil Kuru, Vekileten verdiğimiz oylarımızı cumhurun adayı Emine Ülker Tarhan'a kullanacağınıza inanıyor ve bekliyoruz mesajı gönderdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadınlardan Baykal'a Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement