Kadınlardan Bilgi, Sanat ve Kültür Evleri'ne Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Kadınlardan Bilgi, Sanat ve Kültür Evleri'ne Yoğun İlgi

Sapanca Belediyesi tarafından açılan Bilgi, Sanat ve Kültür Evleri, başta bayanlar olmak üzere vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

14.05.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediyesi tarafından açılan Bilgi, Sanat ve Kültür Evleri, başta bayanlar olmak üzere vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Yanık, Şükriye, Ünlüce, Kırkpınar, Kurtköy ve Gazipaşa Mahallelerinde hizmete açılan Bilgi Sanat ve Kültür Evlerinde bu güne kadar 700'ün üzerinde kursiyer eğitim aldı.

Mahallelerde oturan vatandaşların talepleri doğrultusunda açılan kurslarda, kursiyerler hem kendilerini geliştiriyor hem de öğrendikleri bilgiler ışında kendi ürünlerini üretip aile bütçesine katkı sağlayabiliyor.

Gazipaşa Bilgi Sanat ve Kültür Evi kursiyeri Şükran Gürelli, dikiş kursuna katıldığını ve yeni bir şeyler üretebildiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kursiyer Hayriye Ceylan ise kurslara komşularıyla katıldığını ifade ederek, "Saat 5 olduğunda inanın gitmek istemiyoruz. Mahalle halkı olarak gerçekten çok memnunuz. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun." dedi.

Kursta dikiş öğrendikten sonra torunlarına ve çocuklarına kıyafetler dikmeye başladığını ifade eden kursiyer Fadime Ersoy da,"Evde boş oturacağımıza burada faydalı şeyler öğrenip hayata geçiriyoruz. Buraya gelince moralim yükseliyor. Hem de çocuklarımıza yeni elbiseler dikmenin bir şey yapmanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadınlardan Bilgi, Sanat ve Kültür Evleri'ne Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement