Kadınların +18'lik Sırları Ortaya Döküldü! - Son Dakika
Dünya

Kadınların +18'lik Sırları Ortaya Döküldü!

Kadınların +18\'lik Sırları Ortaya Döküldü!

ABD'de yetişkinler üzerinde yapılan araştırmada, kadın ve erkeklerin cinsel filmleri izlemek konusunda büyük bir farklılık gösterdiğini ortaya koydu.

09.11.2015 15:24  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yetişkin kadın ve erkeklerin internette yaptıkları aramalar üzerine yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçları ortaya çıkardı. ABD'de yetişkinlere yönelik bir internet sitesi tarafından yapılan araştırmada, kadın ve erkeklerin cinsel filmleri izlemek konusunda büyük bir farklılık gösterdiğini ortaya koydu.

KADINLAR EN ÇOK NEYİ ARAŞTIRIYOR

Araştırma, kadınların en çok 'lezbiyen' ve 'üçlü grup ilişkileri' izlediği sonucuna ulaştı. Kadınların diğer en çok aradığı içerik ise erkeklerin eşcinsel ilişki videoları oldu. Klasik kadın-erkek ilişkileri ise kadınların listesinde oldukça altlarda yer aldı.

ERKEKLER EN ÇOK NEYİ ARIYOR

Öte yandan, erkeklerin kadınlara göre çok daha geleneksel cinsel film zevklerine sahip olduğu ortaya çıktı. Eşcinsel içeriklere ilgi göstermeyen erkeklerin en çok aradığı +18'lik terim de ergen anlamına gelen 'teen' oldu. Erkeklerin bir diğer aradığı popüler terim ise olgun anlamına gelen 'mature' olduğu belirtildi.

Genel olarak kadınlar erkeklere göre lezbiyen aramalarını %132, üçlü ilişki aramalarını ise %75 daha fazla yapıyor.

KARDASHİAN İLK SIRADA YER ALDI

Ancak, aramalar ünlüleri içerdiğinde erkeklerle kadınlar ortak noktada buluşuyor. 34 yaşındaki manken ve TV yıldızı Kim Kardashian, her iki cinsiyetin en çok aradığı ünlü isim oldu. Kalçalarının fotoğrafıyla geçtiğimiz yıla damga vuran Kardashian'ı aramalarda şarkıcı Miley Cyrus takip etti.

Son Dakika Dünya Kadınların +18'lik Sırları Ortaya Döküldü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement