Kadınların Hırsızlık Girişimi Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kadınların Hırsızlık Girişimi Güvenlik Kamerasında

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kameradan görüntüler Sezai Issı'nın açıklamaları Kadınların hırsızlık girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.

09.10.2016 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kameradan görüntüler

Sezai Issı'nın açıklamaları Kadınların hırsızlık girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde at arabalı iki kadının hırsızlık gürüşümü işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Taylı Caddesi üzerinde Sezai Issı'ya ait beyaz eşya mağazasının önünde açılmamış paketler halinde duran çamaşır makineleri sabaha karşı at arabası ile gelen iki kadın hırsız tarafından çalınmak istendi.

Erkeklerin bile kaldırmakta güçlük çektiği çamaşır makinesini iki kadın bulunduğu yerden kucaklayarak yol kenarına park ettikleri at arabasına taşırken bir vatandaşın yoldan geçtiğini görünce kaldırımın kenarına bırakarak at arabasına binip hızla uzaklaştılar.

Sabah iş yerine gelen Sezai Issı, üst üste istiflediği çamaşır makinelerinden birinin kaldırım kenarında olduğunu görünce durumdan şüphelenerek güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Güvenlik kamerasında iki kadın hırsızın at arabasını dükkadının önüne park etmeleri, arabadan inerek etrafı kolaçan ettikten sonra çamaşır makinelerinin bulunduğu yere yönelmeleri, çamaşır makinesini kucaklayıp taşımaları ve daha sonra kaldırım kenarına bırakarak hızla oradan uzaklaşmaları açık açık görünüyor.

Issı, iki kadının at arabası ile gelerek çamaşır makinesini hiç zorlanmadan taşıdığını görünce şaşkına döndü ve durumu polise bildirdi.

Polis hırsızlık girişimi ile ilgili soruşturma başlatırken, iş yeri sahibi Issı, bu iki kadının Burhaniye'de bir çok kişinin canını yaktığını ileri sürdü.

Burhaniye'de iki kadının sürekli bu işi yaptığını bildiren Sezai Issı, AA muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Bu iki kadın Burhaniye'de sürekli bu işi yapıyor. Bunlarla başa çıkmak çok zor inanın. Normalde ancak iki üç erkeğin götürebileceği çamaşır makinesini iki bayan çok rahatlıkla kaldırıp götürüyor. Gerçekten şaşırmamak imkansız. Bunlara bir tedbir alınmasını, en azından bu tip olaylardan vazgeçirilmesini istiyoruz. Kadınlar sol tarafta bir erkek sesi duyuyorlar, uyarıyla ancak bırakıyor bunlar bunu. Biri gelmeseydi kullanılmamış çamaşır makinesini alıp götüreceklerdi."

Kadınların Hırsızlık Girişimi Güvenlik Kamerasında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadınların Hırsızlık Girişimi Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement