Kadıoğlu, Trakyalılar ile Kahvehane Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kadıoğlu, Trakyalılar ile Kahvehane Toplantısına Katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede yaşayan Edirne’den Karsa tüm vatandaşların toplantılarına katılmaya devam ediyor.

07.03.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede yaşayan Edirne'den Karsa tüm vatandaşların toplantılarına katılmaya devam ediyor.

Başkan Kadıoğlu önceki gün Trakyalı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Saadetdere Mahallesi'nde kahvehane toplantısına katıldı. Toplantıya AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Belediye Başkan Danışmanı Engin Karaboz ve çok sayıda Trakyalı vatandaş katıldı.

Esenyurt 'un en eski mahallelerinden birinin Saadetdere Mahallesi olduğunu ve bu mahallede Trakyalı vatandaşların yoğun olarak yaşadığını belirten Başkan Kadıoğlu, "Bu mahallemiz Esenyurt 'un en eski mahallesidir. Bu sebeple ilçenin dünden bugüne nasıl değiştiğini en iyi sizler bilirsiniz. 2004 yılında belediye yönetimini devraldığımız zaman bu insanlar sağlık, eğitim, spor, nüfus, bankalar gibi hizmetleri çevremizdeki ilçelere giderek çözüyorlardı. Artık Esenyurtluların hizmet için dışarıya gitmesine gerek kalmadı. Bütçesiyle Türkiye'nin ikinci büyük ilçesi olma özelliğini alan Esenyurt'ta 40 yıllık hizmeti milletimize 10 yılda getirdik. Bir sonraki 5 yıllık dönemde yine hız kesmeden bu hizmetlerimizin devam edeceğine emin olabilirsiniz" dedi.

Başkan Kadıoğlu konuşması sonrasında Trakyalı vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularını cevapladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıoğlu, Trakyalılar ile Kahvehane Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement