Kadir Bozkurt'tan Spora Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Kadir Bozkurt'tan Spora Tam Destek

Kadir Bozkurt\'tan Spora Tam Destek

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 12’nci sınıf öğrencisi Furkan Tecelli’nin katılacağı müsabakaların tüm masraflarını üstlendi.

21.11.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 12'nci sınıf öğrencisi Furkan Tecelli'nin katılacağı müsabakaların tüm masraflarını üstlendi.

Eskişehir Eğitimciler Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi ve Oryantiring Sporcusu Furkan Tecelli, 2015-2016 sezonunda İnönü ilçesini, farklı tarihlerde gerçekleşecek Bursa, Antakya, Antalya, Çorum ve Balıkesir'de temsil edecek. Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, spora ve sporcuya verdiği önemi vurgulayarak, Oryantiring sporcusu Furkan Tecelli'nin katılacağı tüm yarışlardaki ekipman, konaklama ve yol masraflarının İnönü Belediyesi tarafından karşılanacağını belirtti.

Bu spora öğretmeni Burcu Ustaer'in yönlendirmesiyle başlamış ve başarılarında büyük rolün Eskişehir Ooryantiring Spor Kulübü'ndeki antrenörü İlyas Avcı'ya ait olduğunu anlatan Furkan Tecelli ise, katkılarından dolayı Kadir Bozkurt'a teşekkür ederek, başarılarla döneceğinin sözünü verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadir Bozkurt'tan Spora Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement