Kadir Gecesi - Son Dakika
Yerel

Kadir Gecesi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

13.07.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Keleş, mesajında, Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğunu anımsatarak, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesi'ne ulaşmanın huzurunu, mübarek Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. İslam aleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesi'nin vicdanlarımızı aydınlatmasını, gönüllerimize ışık saçmasını, hepimize sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Çakar ise Kur'an-ı Kerim'in Kadir Gecesi'nde indirilmeye başlandığının altını çizerek, "Bu mübarek gecenin dargınlıklara son vermesini, açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlara barış ve huzur getirmesini, yüce Allah'tan, dünyanın her bölgesinde, haksız ve orantısız şiddete maruz kalan tüm insanlara yardımcı olmasını niyaz ederim" diye kaydetti.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de Kadir Gecesi'nin pek çok hayır ve bereket barındırdığını aktararak, tüm Müslümanların bu gecede günahlarından arınmalarını ve bağışlanmaları temennisinde bulundu.

MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak, Kadir Gecesi'nin inananlar için bir fırsat olduğunu belirterek, Müslümanları, İslam coğrafyasındaki kanlı savaşların sona ermesi için dua etmeye davet etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement