Kadir Gecesi'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

Kadir Gecesi'ne Doğru

Kadir Gecesi\'ne Doğru

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: "Kibir, haset, kin ve nefret duygularıyla kirlenen insanoğlu için, bu kutlu ve mübarek Kadir Gecesi'nin kuşatıcı rahmetinden herkes istifade etmeli"

22.07.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, "Kibir, haset, kin ve nefret duygularıyla kirlenen insanoğlu için, bu kutlu ve mübarek Kadir Gecesi'nin kuşatıcı rahmetinden herkes istifade etmeli" ifadelerini kullandı.

Şeker, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, ramazan ayının bereketi ve rahmeti ile buluşulan, yardımlaşmayı, dayanışmayı, paylaşmayı, birliği ve kardeşliği en güzel şekilde yaşanılan zaman dilimi içerisinde, Kadir Gecesi'ne kavuşarak, gönüllerin daha da huzur bulacağını, ferahlayacağını belirtti.

"Bin aydan daha hayırlı geceleri" bizlere nasip eden Allah'a şükrederek, Kadir Gecesi'nin Türk İslam alemine hayırlı ve mübarek olmasını dileyen Şeker, mesajında şunları kaydetti:

"Kibir, haset, kin ve nefret duygularıyla kirlenen insanoğlu için, bu kutlu ve mübarek Kadir Gecesi'nin kuşatıcı rahmetinden herkes istifade etmeli, saf tutularak, omuz omuza, gönül gönüle bu güzellik paylaşılmalıdır. Bu kutlu gece vesilesiyle umulur ki, Yüce Allah'ın rahmeti, bağışlayıcılığı, esirgeyiciliği ve kullarına olan merhameti üzerimizden eksik olmaz. Yine umulur ki, Yüce Allah'ın sevgilisi, insanlığın biricik umudu, kimsesizlerin kimsesi Peygamber efendimizin ahlakına ve davranışlarına uygun biçimde, şefaatine kavuşan müminlerden olmak da nasip olur. Kadir Gecesi'nin bir kez daha hayırlı ve mübarek olmasını temenni ederken, Irak'ta, Kerkük'te ve Musul'da, Filistin'de, Gazze'de, Suriye'de, Doğu Türkistan'da can veren, zulüm ve işgal altındaki kardeşlerimize ve mazlum müminlere dualar gönderirken, vatanımızın ve milletimizin bekası için, al bayrağımız ve istiklalimiz için, din ve namus için can veren aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyorum." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadir Gecesi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement