Kadir İnanır Nürnberg?de Hayranları ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kadir İnanır Nürnberg?de Hayranları ile Buluştu

Kadir İnanır Nürnberg?de Hayranları ile Buluştu

Kadir İnanır Nürnberg'de hayranları ile buluştuTaner Tüzün Nürnberg, 6 Mart (DHA)-Almanya'nın Nürnberg kentinde 21'ncisi yapılan Türk-Alman film festivali için kente gelen ünlü aktör Kadir İnanır, ödül töreninden bir gün sonra gösterilen 'Karılar Koğuşu' filminin ardından seyirci ile buluştu.

06.03.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir İnanır Nürnberg'de hayranları ile buluştu

Taner Tüzün Nürnberg, 6 Mart (DHA)-

Almanya'nın Nürnberg kentinde 21'ncisi yapılan Türk-Alman film festivali için kente gelen ünlü aktör Kadir İnanır, ödül töreninden bir gün sonra gösterilen 'Karılar Koğuşu' filminin ardından seyirci ile buluştu. Film festivali Başkanı Adil Kaya'nın moderatörlüğündeki söyleşide, Kadir İnanır izleyicilerinin ona ilgisinin devam etmesini, çevirdiği filmlere ve hayat tarzına bağladığını ifade etti.

Film festivali için neden Karılar Koğuşu filmini seçtiğini anlatan Kadir İnanır, Almanlara, Türkiye'de de evrensel değerler çerçevesinde filmler olduğunu göstermek istediğini kaydetti.

'Bir kıskacın içindeyiz'

Kadir İnanır, 'ben karşı tarafın görüşüne nasıl saygı duyuyorsam benim görüşüme de saygı duyulmalıdır şeklinde konuşarak, bir kıskacın içinde bulunuyoruz, kendi sorunlarımızı yine kendi aramızda çözmeliyiz' dedi.

Söyleşi sonunda Kadir İnanır hayranları ile fotoğraf çektirip sohbet etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadir İnanır Nürnberg?de Hayranları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement