Kadir Topbaş: "Sandığın Verdiği Mesaj Ortaya Çıktı" - Son Dakika
Politika

Kadir Topbaş: "Sandığın Verdiği Mesaj Ortaya Çıktı"

Kadir Topbaş: "Sandığın Verdiği Mesaj Ortaya Çıktı"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş sandıkta bir mesaj verildiğini ifade ederek, "Sandığın verdiği mesaj herkesin anlayacağı dilden ortaya çıktı.

31.03.2014 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş sandıkta bir mesaj verildiğini ifade ederek, "Sandığın verdiği mesaj herkesin anlayacağı dilden ortaya çıktı. Bir mesajdı bu. Farklı bir mesaj. Milletimiz kendi iradesine ipotek konmasın kabul etmedi" ifadelerini kullandı.

Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Kadir Topbaş, AK Parti İstanbu İl Başkanı Aziz Babuşcu ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu sıkı bir kampanya dönemi geçirdiklerini belirterek, Ak Parti teşkilatlarına teşekkür etti.

"O Kılıçdaroğlu'na yenilgiyi tattırarak CHP Genel Merkezi'ne göndermişti" diyen Babuşcu, "Bu kez daha farklı bir şekilde CHP adayı olan karşımıza çıkartılan Mustafa Sarıgül'e de bu yenilgiyi tattırmak suretiyle onu da genel merkeze gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise bir demokrasi yarışını geride bıraktıklarını belirterek, "Kazanan demokrasi, kazanan İstanbul, kazanan Türkiye hayırlı olsun. Hizmet sevdamız bu farklı kentte bulunmanın gururuyla insanımızı dünya kentleriyle yarışan bir İstanbul adına çalışmalarımız devam edecektir. İstanbul dünyadaki o iddiasında varlığını daima hissettirecektir. 3. kez İstanbul'a layık gören İstanbullulara, parti teşkilatına ve adaylığım konusunda Başbakanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Seçim sonuçlarının kendisine yeni bir sorumluluk yüklediğini söyleyen Topbaş, "İstanbullular 'Kadir Abi' dediler. Hizmetlerimizi ardı arkası kesilmeden sürdüreceğiz. Tüm İstanbul'a bu dönem sonunda şehrin gelişmelerinden memnun olan bir şehri yakalamış olacağız. Katılımcı şeffaf bir yönetim anlayışı ile halkı kucaklayan, yerelden gelişme olur anlayışı ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Sandığın bir mesaj verdiğini ifade eden Kadir Topbaş, şunları söyledi;

"Sandığın verdiği mesaj herkesin anlayacağı dilden ortaya çıktı. Bir mesajdı bu. Farklı bir mesaj. Milletimiz kendi iradesine ipotek konmasın kabul etmedi. Sayın Başbakanımızın liderliğinin ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu. Milletimize güvenmiştik. Bu seçim demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasın diliyorum. Bu yarışta kazanan İstanbul oldu. Bu süreç içerisinde maksadını aşan bir takım söylemler varsa, arazide ortaya çıkan bir takım olumsuzluklar varsa bunları geride bırakmayı bilirsek, büyük bir millet olarak nasıl Çanakkale'de omuz omuza destan yazdıysak Türkiye'yi geleceğe taşıyabiliriz. Buna gönülden inandığımız ifade etmek istiyorum. Sükunet ve suhuleti özellikle tavsiye ediyorum. Zafer milletimizindir. Bizleri hizmete layık gördüler"

Topbaş, Türkiye'de manipülasyon yapmak isteyenlerin oyunlarının nasıl bozulduğunun seçimler sayesinde görüldüğünün altını çizerek, "Onlar da inanıyor kendileri görecekler. 'Neler yaptıysa fayda vermedi' diyecekler. Bu sonuçlar itibariyle diğer siyasi partiler de kendine çeki düzen verecekler. Büyük bir ders verdiler. İnşallah tüm siyasi partiler kendilerine düşen dersleri çıkartır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kadir Topbaş: 'Sandığın Verdiği Mesaj Ortaya Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement