Kadir Topbaş'tan Artvin'e Çöp Nakil Tırı - Son Dakika
Yerel

Kadir Topbaş'tan Artvin'e Çöp Nakil Tırı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Artvin Belediyesi hizmetine gönderdiği çöp nakil tırı, kente geldi.

16.07.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Artvin Belediyesi hizmetine gönderdiği çöp nakil tırı, kente geldi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yaptığı açıklamada, çöp taşıması için hemşehrileri Topbaş tarafından özel yaptırılmış tırın kente geldiğini, çöp toplayan araçların tıra boşaltım yapabilmeleri için aparatın yaptırıldığını belirterek, "Dünya Belediyeler Birliği Başkanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ağabeyimiz, seçildiğimiz günden beri desteklerini hiç esirgememiştir. Her yönüyle desteklerini sürdüren başkanımızın, şimdi de çöp nakil tırı hediye ettiğini ve tırın da ilimize ulaştığını belirtmek istiyorum. Kendisine müteşekkiriz. İnşallah Ramazan Bayramı'ndan önce ilk çöp naklimizi gerçekleştirmiş oluruz" dedi.

Kocatepe, tıra boşaltım yapılacak aparatın Artvin-Yusufeli yolu kenarına yerleştirildiğini ifede ederek, çöpün Erzurum'un Oltu ilçesindeki çöp depolama alanına taşınacağını söyledi.

Mevcut çöp dökülen alan için de projeleri olduğunu kaydeden Kocatepe, "Alanın rehabilitesi için ÇOKAP 1,5 milyon lira kaynak ayırdı fakat ÇOKAP projelerine 2015 yılından sonra başlayacağından dolayı o zamana kadar söz konusu bölgeyi toprak döküm alanı ilan ederek, bu alanı koku, duman ve sinekten arındırmak istiyorum. Toprakla üzerini kapatıp bir kaç tane bacayla da patlamasını önleriz. Rehabilite edildikten sonra oranın Artvin insanının gidip piknik yapacağı bir alan olarak düşünüyorum" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadir Topbaş'tan Artvin'e Çöp Nakil Tırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement