Kadirli Polisinden, "Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi" - Son Dakika
Yerel

Kadirli Polisinden, "Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi"

Kadirli'de, Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi" kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi.

24.03.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli'de, Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi" kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, okul idarecileri ile belirledikleri sosyal ve ekonomik imkanları yetersiz olan öğrencileri, Kaymakamlık SODES Gençlik Merkezi'ne götürdü.

TDP Bürosunda görevli polis memuru Zafer bilgili, haftanın belirli günlerinde öğrencileri guruplar halinde Gençlik Merkezine getirdiklerini belirterek, satranç, bilgisayar, kütüphane, masa tenisi salonlarını kullanmalarını sağladıklarını söyledi.

Genel güvenliğe ilişkin bilgilendirme seminerleri düzenlediklerini ve sinema salonunda film izleniminin ardından ikramlarda bulunduklarını ifade eden Bilgili, "Böylelikle öğrencilere yönelik okul dışında da hayat boyu öğrenme düşüncesi kapsamında sosyal ve eğitici etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilerin kendilerine olumlu hedef belirlemede katkı sağlayarak olumsuz yaşam alanlarından uzak tutmaya ve gönüllerinde güzel düşünceler oluşturmaya  çalışıyoruz" dedi.

Gençlik Merkezi Görevlisi Osman Bozdoğan ise, sosyal ve ekonomik yönden bir çok imkandan yoksun olan çocuklara yönelik etkinliklerin yararlı olduğunu belirtti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli Polisinden, 'Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement