Kadlec: Nerede Eksik Varsa Orada Oynarım - Son Dakika
Spor

Kadlec: Nerede Eksik Varsa Orada Oynarım

Kadlec: Nerede Eksik Varsa Orada Oynarım

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Michal Kadlec, sarı lacivertli kulübün başarıları için fedakarlık yapmaya hazır!

23.07.2014 09:02  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol kariyerinde ilk defa bu kadar uzun süre boyunca kadro dışı kaldığından dem vuran Kadlec, yeni sezona bomba gibi gireceğini söyledi.

Sporx'e konuşan Fenerbahçeli savunmacı,  "Burada benim ikinci senem. Burada bütün tesisleri biliyorum. Güzel bir hazırlık süreci geçiriyoruz. İlk hafta çok fazla sis vardı ama bugün hava güzel. İnşallah hava durumu bu şekilde devam eder ve biz de çalışmalarımıza devam ederiz. Tabii ki yeni formaları çok beğendim. Yeni sezonda umarım bize şans getireceklerdir. Şu an 3 yıldımız var ama bu formalarla sezonu zirvede bitirip 4. yıldızı takacağız." dedi.

29 yaşındaki defans "Takımda nerede bana ihtiyaç varsa orada oynamaya çalışıyorum. Sol bek ya da stoper oynamak... Hangisi kolay derseniz, bunu bilemiyorum. Bu tamamen teknik ekibin kararı. Nerede faydalı olacaksam, orada oynamaya devam edeceğim." diye konuştu.

BU YAZ ÇOK ÇALIŞTIM

Çek yıldız, yabancı sorunuyla ilgili olarak "Şu anda 8 tane yabancı oyuncu ilk 18'de yer alabilecek. Kadromuzda 11 tane yabancı oyuncu var. Demek oluyor ki 3-4 ismin gitmesi gerekiyor. Bu federasyonun aldığı bir karar ve kulüplerin uyması gerekiyor. Bu karara göre devam edeceğiz." ifadelerini kullanırken  "Bu kadar kadro dışında kalmak benim için de ilkti. Ancak her zaman kendinizi hazır olarak tutmanız gerekiyor. Özellikle bu yaza çok çalıştım. Bakalım zaman ne gösterecek." diyerek gelecek sezon için şimdiden hazır olduğunu vurguladı.

Yeni transfer Diego hakkında da konuşan Kadlec "Kendisi çok iyi bir oyuncu. Almanya'da kaç kez karşı karşıya geldik bilmiyorum. Kupa finalinde, Leverkusen'e karşı Werder Bremen'de çok iyi oynamıştı. Almanya'da yanlış hatırlamıyorsam 10 asistle sezonu bitimrişti. Fenerbahçe'ye de çok büyük katkı yapacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kadlec, bir önceki sezon Ersun Yanal'ın tercihleri arasında kendisine pek fırsat bulamasa da ligin sonlarına doğru etkili performans göstermişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kadlec: Nerede Eksik Varsa Orada Oynarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement