Kadriye G'nin Kaybı Türkiye'nin Gündemine Bomba Gibi Düştü - Son Dakika
Güncel

Kadriye G'nin Kaybı Türkiye'nin Gündemine Bomba Gibi Düştü

Kadriye G\'nin Kaybı Türkiye\'nin Gündemine Bomba Gibi Düştü

İzmir Bayındır'da 17 yaşındaki Kadriye G.'nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv'in intiharındaki sır perdesi Kaybolan Çiçekler'de aralanıyor.

28.02.2017 11:03  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadriye'nin öldürülüp, Mehmet Liv'in mezarına gömüldüğü iddiaları mezarın açılma ihtimalini gündeme getirirken dün flaş bir gelişme yaşandı. Jandarma, Liv'in oğlu Serkan Liv, bacanağı Mesut Mucu ile mezarcılar Ramazan Erkola ve Tevfik Yararlı'yı sorguya aldı.

Fox'ta her sabah saat 10.00'da yayınlanan ünlü sunucu İnci Ertuğrul'un sunduğu Kaybolan Çiçekler'in gündeme getirdiği sır intihar ve sır kayıp, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.

15 Ağustos 2016 tarihinde+ ortadan bir sır gibi kaybolan Kadriye G'nin annesi Necla G.ve babası Ercan G'canlı yayında kızlarının bulunması için gözyaşı döktü.Anne Necla G'nin canlı yayında verdiği bilgiler doğrultusunda Kadriye'nin hamile olduğu iddiaları güçlendi. Mahallede genç kızın öldürülüp,ilişkisi olduğu öne sürülen intihar eden Mehmet Liv'in mezarı üzerine gömüldüğü de iddialar arasında.Bunun üzerine harekete geçen Jandarma yetkilileri ,Liv'in oğlu Serkan Liv,bacanağı Mesut Mucu ile mezarcılar Ramazan Erkola ve Tevfik Yararlı'yı sorguya aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadriye G'nin Kaybı Türkiye'nin Gündemine Bomba Gibi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement