Kadrosunda 9 Futbolcu Kalan Kayserispor'da İç ve Dış Transfer Hakan Kutlu'ya Bağlı - Son Dakika
Güncel

Kadrosunda 9 Futbolcu Kalan Kayserispor'da İç ve Dış Transfer Hakan Kutlu'ya Bağlı

Kadrosunda 9 Futbolcu Kalan Kayserispor\'da İç ve Dış Transfer Hakan Kutlu\'ya Bağlı

Kayserispor'da kiralık oynayan 7 oyuncu ile sözleşmeleri biten 5 futbolcudan sonra kadroda 9 oyuncu kaldı.

26.05.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor'da kiralık oynayan 7 oyuncu ile sözleşmeleri biten 5 futbolcudan sonra kadroda 9 oyuncu kaldı. Yeni sezon için iç ve dış transfer teknik direktör Hakan Kutlu'nun vereceği listeye bağlı.

Kayserispor Basın sözcüsü Ahmet Yıldız, sarı kırmızılı kulüp tarafından açıklanmadıkça ortaya atılan transfer söylentilerine kimsenin itibar etmemesini istedi. Yıldız, sözleşmesi biten oyunculardan sadece Sinan Bakış ile görüşme yaptıklarını, Hakan Kutlu'nun Türkiye Kupası finalini Antalya'da izledikten sonra Kayseri'ye gelerek iç ve dış transfer konusunda yönetimle gereken çalışmayı yapacağını söyledi. Yıldız, "Elbette transfer görüşmeleri yapılıyor ama, şimdilik bunların kesinleşmeden yazılıp, çizilmesi, konuşulması doğru değil. Resmi açıklama olmadıkça bu haberlere itibar edilmemesi gerek" dedi.

KADRODA 9 OYUNCU KALDI

Kayserispor'da kiralık oyunculardan Benficalı Vanderley ve Lopes, Galatasaray'dan Furkan, Trabzonspor'dan Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş, Kayseri Erciyesspor'dan Oğulcan, Faslı oyuncu Adnane Tighadouini sezon bitimiyle birlikte kulüplerine döndü. Kayseri'de 2015-16 sezonunun sona ermesiyle birlikte Sinan Bakış, Biseswar, Marko Simiç, Ömer Bayram ve Cem Can'ın da sözleşmeleri sona erdi. 2016-2017 sezonu için sarı kırmızılı kadroda kaleci Ali Ahamada, Bilal Aziz, Berkan, Birol Parlak, Samba Sow, Mabiala, Deniz Türüç, Mijaloviç ve William Olivera olmak üzere 9 oyuncu kaldı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadrosunda 9 Futbolcu Kalan Kayserispor'da İç ve Dış Transfer Hakan Kutlu'ya Bağlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement