Kadın Yüzünden Kavga Edip Kafa Attığı Şahıs 4 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Kadın Yüzünden Kavga Edip Kafa Attığı Şahıs 4 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Adana'da kadın yüzünden kavga edip kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölen kişi cinayetten, kadın ise azmettirmekten gözaltına alındı.

27.03.2017 15:54  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölen adam cinayetten gözaltına alındı.

TARTIŞMA ÇIKINCA KAFA ATTI

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi 3702 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Çetin Kurtboğan birlikte yaşadığı Zübeyde Özer tarafından 3 yıl önce terk edildi. Zübeyde Özer bir süre sonrada Behzad Gören ile birlikte yaşamaya başladı. Özer'i kıskanan Kurtboğan, Gören ile sık sık tartışmaya başladı. 23 Mart günü de Kurtboğan, Gören'in İstiklal Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada şahıslar arasında tartışma çıkınca Gören, Kurtboğan'a kafa attı.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi. Olay yerine çağrılan ambulans ile Kurtboğan hastanede tedavi edildikten sonra hayati tehlikesi olmadığı belirtilerek taburcu edildi. Kurboğan 26 Mart günü ise evinde ölü bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Polis yaptığı incelemede şahsın darp edildiği bulgularına rastladı. Polis bunun üzerine yaptığı araştırmada Kurtboğan'ın olaydan 4 gün önce Gören ile tartıştığı ve onun tarafından darp edildiğini belirledi. Polis Gören'i gözaltına aldı. Kurtboğan'ın ailesi Zübeyde Özer'den de "Kurtboğan'ı öldürttüğü" gerekçesiyle şikayetçi oldu. Polis Özer'i de gözaltına aldı. Gören, Kurtboğan ile kavga ettiğini ona kafa attığını kabul ederken cinayeti kabul etmedi. Özer ise Kurtboğan'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu, Gören'den uyuşturucu almak için para istediğini vermeyince de tartıştıklarını ileri sürdü. İki zanlı sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Gören ve Özer basın mensuplarına tepki gösterdi.

BEDDUA ETTİ

Özer kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Doğruyu yazmayanın Allah belasını versin." diye beddua etti. Adli tıp kurumu morguna kaldırılan Kurtboğan'dan otopsi için örnekler alınırken, ölüm nedeni otopsi sonrası ortaya çıkacak.

Kadın Yüzünden Kavga Edip Kafa Attığı Şahıs 4 Gün Sonra Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kadın Yüzünden Kavga Edip Kafa Attığı Şahıs 4 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement