Kafaları Karıştıran Sneijder Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kafaları Karıştıran Sneijder Açıklaması

Galatasaraylı yönetici Ali Dürüst, "Sneijder'le sözleşme yenilenecek mi?" sorusuna "Oyuncunun tercihi önemlidir. O gün geldiği zaman görüşürüz" yanıtını verdi.

25.11.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'Da Sportif A.Ş yöneticisi Ali Dürüst, Belçika'da NTVSPOR'a kafaları karıştıran bir açıklamada bulundu.

"ŞU AN DETAYLI BİR ŞEY YOK"

Belçika'ya kefiyle geldiklerini söyleyen Dürüst, Prandelli ile ne konuştuklarıyla ilgili olarak, "Önce hocamız ile ardından da hocamızın da izniyle oyuncularımızla görüştük. Şu an detaylı bir şey yok. Hep beraber bu işin altından kalkacağımız konusunda mutbakat sağladık. Biz bir bütünüz. Zaten 10'uncu haftadayız. Kıymetli rakiplerimizle aramızda fazla fark yok. Yarış daha yeni başladı. Amaç lig sonunda şampiyon olmak. Şu anda esas amacımız bu yarışın içinde kalmak" dedi.

Anderlecht maçıyla ilgili olarak ise Dürüst, "Galatasaray'ın zaten şampiyon olmaktaki en büyük amacı bu şovun içinde olmak. Geçmişte olduğu gibi yine bu şovun içinde kalmak istiyoruz ve bunun için de elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

"KONTRAT KONUSUNDA SNEIJDER'İN KARARI ÖNEMLİ"

Abdurrahim Albayrak'ın, "Sneijder'in sözleşmesini uzatmak istiyoruz ve oyuncunun menajerinin ise neden yedek kaldığını anlamıyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine Ali Dürüst, "Sneijder'in yedek kalıp kalmaması bir teknik karardır; ancak oyuncuyla mukavelemiz devam ediyor. Oyuncu da buradan memnun, biz de ondan memnunuz. Şu anda tek konsantrasyonumuz bu maçı kazanmak" ifadelerini kullandı.

"Sneijder'le sözleşme yenilenecek mi?" sorusuna ise Dürüst, "Oyuncunun tercihi önemlidir. O gün geldiği zaman görüşürüz" yanıtını vermekle yetindi.

Kafaları Karıştıran Sneijder Açıklaması
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kafaları Karıştıran Sneijder Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement