Kafasına Sıkmasaydı, Jandarmayla Çatışacaktı - Son Dakika
Güncel

Kafasına Sıkmasaydı, Jandarmayla Çatışacaktı

Kafasına Sıkmasaydı, Jandarmayla Çatışacaktı

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Pırnar köyünde uyuyan eşini yatakta öldürdükten sonra köy meydanında kafasına sıkan Gökhan Ferit Gül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

05.05.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Pırnar köyünde uyuyan eşini yatakta öldürdükten sonra köy meydanında kafasına sıkan Gökhan Ferit Gül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gül'ün yaşanan olayda köy meydanına gittikten sonra "Jandarma buraya gelsin" diye bağırdığı ve jandarmayla çatışacağı, o nedenle ihbardan sonra köye gelen jandarmanın araçlarla değil, köyün etrafından yürüyerek köye giriş yaptığı öğrenildi.

Keşan'a bağlı Pırnar köyünde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen, eşini öldürdükten sonra intihar etmek isteyen ve ağır yaralanan Gökhan Ferit Gül (32), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞ

Gökhan Ferit Gül'ün daha önce de ailesine saldırarak ölümle tehdit ettiği, bu nedenle ailesi tarafından tedavi olmak için ikna edilerek Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği'nde "Psikotik belirtili bipolar duygulanım bozukluğu" tanısıyla 23 gün süre ile yatarak tedavi gördüğü ve 22 Nisan 2015 tarihinde taburcu olduğu öğrenildi. Verilen ilaçları düzenli almadığı, zaman zaman ise ilaçlarını alkolle aldığı öne sürülen Gül'ün zaman zaman şuurunu yitirerek ailesini ölümle tehdit ettiği ve çevresine saldırgan davranışlar sergilediği iddia edildi.

OLAYDAN ÖNCE HASTANEYE GİTTİ, AMA DOKTORLA GÖRÜŞMEDİ

Gökhan Ferit Gül'ün öldürdüğü karısı Ersel Gül'ün 1 ay ailesinin yaşadığı Uzunköprü'ye bağlı Kurtbey beldesinde ailesinin yanında kaldığı ve geçtiğimiz hafta oğlu Atakan Gül için Pırnar köyündeki evine geri döndüğü öğrenildi. Gökhan Ferit Gül'ün son olarak eşi Ersel Gül ve babası Cumazi Gül'le birlikte 1 Mayıs Cuma günü Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurduğu ancak kendisiyle ilgilenilmediğini öne sürerek psikiyatri doktoru ile görüşmeden hastaneden ayrıldığı ve köye döndükleri kaydedildi.

JANDARMAYLA ÇATIŞACAKTI

Gökhan Ferit Gül'ün jandarmayla sürekli tartıştığı öğrenildi. Daha önce ruhsatsız silahını jandarmaya kaptıran GÜl'ün olay gecesi de köy meydanında jandarmayı beklediği ve jandarmayla çatışmak için cebinde bir sürü mermi taşıdığı öğrenildi.

İhbarın gelmesinin ardından köye giden jandarmanın ise araçlarını köy girişine bıraktığı ve köyün çeşitli noktalarından gruplar halinde köye girdiği, herhangi bir çatışmaya karşılık yoğun güvenlik önlemi aldığı belirtildi.

DEDE VE BABAANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Olaydan birkaç gün öncede Gökhan Ferit Gül'ün ailesini ve kendisini öldüreceğini, ailesine karşı duyduğu öfkeyi çevresine söylediği öne sürüldü. Olayın ardından koruma altına alınan ve durumdan haberi olmayan Gül çiftinin oğlu Atakan Gül'ün dedesi Cumazi ve babaannesi Nuriye Gül'e teslim edildiği bildirildi.

Öte yandan, Keşan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Gökhan Ferit Gül, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Gökhan Ferit Gül'ün cenazesi hastane morgunda savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kafasına Sıkmasaydı, Jandarmayla Çatışacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement