Kafes" Filmi Akseki'de Gösterildi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kafes" Filmi Akseki'de Gösterildi

Kafes" Filmi Akseki\'de Gösterildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, "Kafes" filmini Akseki ilçesinde izleyiciyle buluşturdu.

09.11.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, "Kafes" filmini Akseki ilçesinde izleyiciyle buluşturdu.

Akseki Belediye Kültür Salonu'nda gösterilen "Kafes" filmini yaklaşık 150 kişi izledi.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde beyaz perdede film izleme olanağı bulamayan vatandaşlar için düzenlediği etkinlikler kapsamında Kafes filminin Akseki'de gösterildiğini söyledi.

Kültürel faaliyetleri tüm ilçelere yaydıklarını anlatan Özkan, "Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı son yıllarda vizyona giren Türk filmlerini ilçelerle buluşturuyor. İlçe halkı bu tür sosyal etkinliklerden oldukça mutlu." dedi.

Kafes filmi, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Mahmut Kaptan var.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kafes' Filmi Akseki'de Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement