Kafeteryada Kavga: Av Tüfeğiyle Vurulan 1 Kişi Öldü, Saçmaların İsabet Ettiği 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kafeteryada Kavga: Av Tüfeğiyle Vurulan 1 Kişi Öldü, Saçmaların İsabet Ettiği 2 Kişi Yaralandı

Kafeteryada Kavga: Av Tüfeğiyle Vurulan 1 Kişi Öldü, Saçmaların İsabet Ettiği 2 Kişi Yaralandı

Mustafa ÖZDABAK- Hasan YILDIRIM - Özgür EREN/ İstanbul DHASarıyer'de aralarında husumet bulunan iki kişinin kavgasında, kafeteryada oturan Salih Barut av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti.

22.09.2016 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa ÖZDABAK- Hasan YILDIRIM - Özgür EREN/ İstanbul DHA

Sarıyer'de aralarında husumet bulunan iki kişinin kavgasında, kafeteryada oturan Salih Barut av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti. Av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği iki kişi de yaralandı.

Olay, Sarıyer Bahçeköy Caddesi üzerinde bulunan Çayırbaşı Spor Kulübü kafeteryasında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, dün akşam saatlerinde aralarında husumet bulunan iki kişi, korsan taksi durak alanı nedeniyle tartıştı. Kimliği açıklanmayan taraflardan biri bugün av tüfeği ile Çayırbaşı Spor kulübü kafeteryasına gelerek tartıştığı Mustafa K. 'ya ateş ederek otomobil ile kaçtı. Açılan ateş ile masada oturan Salih Barut (60) hayatını kaybederken, Mustafa K. ile emekli polis memuru Raci E., yaralandı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı. Salih Barut tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Vücuduna saçma isabet eden ve hayati tehlikeleri olmayan Mustafa K., ile Raci E ise Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın meydana geldiği yere Özel Harekat polisleri gelerek güvenliği sağladı. Kafeterya etrafına güvenlik şeridi çekildikten sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri delil topladı.

Kafetarya yakınlarında bulunan Ali Kocaman, 'Bir ses duyduk. Panik oldu. Arka tarafta kaçışma yaşandı. İnsanlar sağa sola koşturuyordu. Bir kişi de saldırganın elindeki av tüfeğini almaya çalıştı. Bir kişi hayatını kaybetti. İki kişi yaralandıö dedi.

Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kafeteryada Kavga: Av Tüfeğiyle Vurulan 1 Kişi Öldü, Saçmaların İsabet Ettiği 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement