Kafka'nın Şiddete Bakışı Beylikdüzü'nde Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Kafka'nın Şiddete Bakışı Beylikdüzü'nde Konuşuldu

Bu yıl ilki düzenlenen ‘2015 Uluslararası Kafka Konferansı’nın ikinci gününde modern dünya edebiyatının özgün yazarlarından Franz Kafka’nın şiddete bakışı konuşuldu.

09.03.2015 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl ilki düzenlenen '2015 Uluslararası Kafka Konferansı'nın ikinci gününde modern dünya edebiyatının özgün yazarlarından Franz Kafka'nın şiddete bakışı konuşuldu.

Franz Kafka'nın şiddete bakışı '2015 Uluslararası Kafka Konferansı'nın ikinci gününde konuşuldu. Beylikdüzü Belediyesi ve Düşülke Yayıncılık tarafından projelendirilen Uluslararası Edebiyat Konferansları'nın ilki olan '2015 Uluslararası Kafka Konferansı', Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Konferansa konuşmacı olarak katılan Janset Karavin, Funda Önkol ve Halil Emrah Macit, Kafka'yı eserleri üzerinden konuştu.

"KONFERANSI TÜRKİYE'DE DÜZENLEDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Dün yapılan konferansta Franz Kafka'nın daha çok edebi yönünün anlatıldığını belirten Janset Kravin, "Bugünün düne göre akademik katılımcılarla daha verimli geçeceğini düşünüyorum. Özellikle öğrenciler için. Biz böyle bir konferansı burada düzenleyebildiğimiz için çok mutluyuz. Özellikle İstanbul'da ve burada. Çünkü dışarıdan, özellikle Almanya'dan çok fazla teklif geliyor. Ama burada olmasını istedik. Bizim mücadelemiz burada, doğduğumuz topraklarda. Kafka'nın 3 kitabını da yayınladık, yeni çevirileriyle birlikte. Şu an çok heyecanlı ve mutluyuz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafka'nın Şiddete Bakışı Beylikdüzü'nde Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement