Kaflı ve Üzülmez Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kaflı ve Üzülmez Gençlerle Buluştu

Kaflı ve Üzülmez Gençlerle Buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, Kartepe ilçe seçim koordinasyon merkezi programı çerçevesinde ilçeyi karış karış gezerek Kartepelilerle bir araya geldi.

24.04.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, Kartepe ilçe seçim koordinasyon merkezi programı çerçevesinde ilçeyi karış karış gezerek Kartepelilerle bir araya geldi.

Gün boyunca Kartepe'de gerçekleştirdiği ziyaretlerinde 7'den 77'ye her kesime ulaşan Milletvekili adayı Kaflı, ev toplantıları, hasta, yaşlı ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe gençlik kollarının düzenlemiş olduğu İstasyon mahallesi gençlik buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Sarımeşe'den, İstasyon Mahallesine, Dumlupınar'dan Avluburun Mahallesine ilçenin dört bir köşesinde ilçe halkı ile buluşan ve seçimlerde AK Partiye destek talebinde bulunan Milletvekili adayı Kaflı'ya, İlçe başkanı Hasan Kandaz, ilçe kadın kolları başkanı Yasemin Ağra Alemdar, ilçe gençlik kolları başkanı Uğur Karbuz ve partililer eşlik etti.

Kartepelilerle buluşmasına Sarımeşe'de esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları ile başlayan Kaflı, yoğun programını Avluburun mahallesinde hasta ziyaretleri ve mahalle sakinleri ile sohbette bulunarak sürdürdü. Daha sonra İstasyon mahallesinde Kartepe Fikir Kulübünün Regaip Kandili dolayısıyla kandil lokması dağıtımına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte katılan Kaflı, burada vatandaşlara kandil lokması dağıttılar.

Yoğun programını, İlçe Gençlik Kolları'nın her mahallede gerçekleştirdiği programların devamı olan İstasyon mahallesi gençlik buluşması ile sürdüren Kaflı, programa Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte katıldı. Gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Siz gençleri böylesine siyasetin içerisinde aktif ve heyecanlı görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ülkemizi, Kartepemizi kısacası yarınları şekillendirecek olan siz gençlerimizsiniz. AK Parti, Yeni Türkiye'yi inşa etmeye talip oldu. Yeni Türkiye hedefinin anlaşılması ancak eski Türkiye'yi bilmekten geçer. Eski Türkiye'yi burada size saatlerce anlatabiliriz. Aileniz, büyükleriniz anlatabilir. İnanıyorum ki, araştırdığınızda ve eski Türkiye'yi dinlediğiniz de vay be! diyeceğiniz bir çok şey olduğunu göreceksiniz. Ötekileştirilen, yapay korkularla sindirilmeye çalışılan halkımızı, ekonomik buhran dönemlerini, gıda ve sağlık kuyruklarını bilmeniz gerekli" dedi.

Yaklaşan seçimlerin önemine vurgu yapan Milletvekili adayı Kaflı ise, "7 Haziran seçimlerinin ayrı bir önemi var. AK Parti göreve geldiği günden bu yana birçok çalışmaya imza attı. Eksik kalan sorunları çözecek ve Yeni Türkiye'nin daha iyi yönetilmesini sağlayacak anayasayı yapmamız gerekiyor. Bu hedefe ulaşmamız için genç kardeşlerimize önemli bir görev düşüyor. Sizlerden eski Türkiye'yi iyi analiz etmenizi ve AK Parti döneminde ülkemizin kazanımlarını yeni oy kullanacak arkadaşlarınıza anlatmanızı bekliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaflı ve Üzülmez Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement