Kağıthane Belediye Bütçesi 305 Milyon 455 Bin TL - Son Dakika
Yerel

Kağıthane Belediye Bütçesi 305 Milyon 455 Bin TL

Kağıthane Belediye Bütçesi 305 Milyon 455 Bin TL

Kağıthane Belediye Meclisi, belediyenin 2015 mali yılı bütçesini onayladı.

18.10.2014 10:04  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediye Meclisi, belediyenin 2015 mali yılı bütçesini onayladı. Kağıthane Belediyesi 2015 yılı tahmini bütçesinin 305 milyon 455 bin olması oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı üçüncü oturumu Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. 2015 mali yılı tahmini bütçesinin 305 milyon 455 bin olarak kabul edildiği mecliste açıklama yapan Başkan Kılıç, "Bütçemizi hazırlarken büyük bir bölümünü yatırım ve hizmete ayırdık. Kağıthane Belediyesi olarak büyük yatırımlar yapıyoruz ve vatandaşlarımıza sürekli artan bir hizmet kalitesini sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana Kağıthane'yi daha iyi noktalara getirmenin mücadelesini verdiklerini söyleyen Başkan Kılıç, vatandaşa en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için en doğru çalışma stratejisini oluşturduklarını ifade etti. Başkan Kılıç, "2003 yılında 35 milyon lira olan bütçemiz 2014 yılında yaklaşık 9 kat artarak 295 milyon liraya yükseldi. 2015 yılı kabul edilen bütçemiz ise 305 milyon 455 bin. Bütçenin artışı gibi dağılımında da büyük yol kat ettik. 2003 yılında bütçenin yüzde 25'i yatırıma ayrılırken bu oran bugün belirlediğimiz bütçenin yaklaşık olarak yarısını oluşturuyor" dedi.

Başarının sırrını "Planlı ve disiplinli olarak çok çalışmak" şeklinde açıklayan Başkan Kılıç, bu başarıda emeği geçen meclis üyelerine, belediye başkan yardımcılarına, birim müdürlerine ve belediye personeline teşekkür etti.

2003 yılında yaklaşık 23 milyon TL borcu olmasına rağmen yapılan tasarruflarla hiçbir kamu kurumuna borcu olmayan, "Borçsuz Belediye" unvanını alan Kağıthane Belediyesi öz kaynaklarını yatırım için kullanmaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne ayrılan 107 milyon ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne ayrılan yaklaşık 26 milyon 2015 yılı bütçesinde dikkat çekerken, her yıl artan payı ile bütçenin yatırım öncelikli olduğu gözlendi.

Hizmet alımlarının çok yönlü olarak değerlendirildiği meclis oturumunda, taşeron işçilerin hakları, sözleşme süreleri de konuşuldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıthane Belediye Bütçesi 305 Milyon 455 Bin TL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement