Kağıthane Belediyesi, Senayi Demirci Söyleşisi Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Kağıthane Belediyesi, Senayi Demirci Söyleşisi Düzenledi

Kağıthane Belediyesi, Senayi Demirci Söyleşisi Düzenledi

Ramazan etkinlikleri kapsamında birçok programa ev sahipliği yapacak olan Kağıthane Belediyesi, Senayi Demirci’nin “Ramazan ve insan” konulu söyleşisini düzenledi.

20.06.2015 02:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan etkinlikleri kapsamında birçok programa ev sahipliği yapacak olan Kağıthane Belediyesi, Senayi Demirci'nin "Ramazan ve insan" konulu söyleşisini düzenledi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Kağıthane Belediyesi, Ramazan'ın ve Oruç'un maneviyatını anlamak için Senayi Demirci'nin katılımıyla Hasbahçe Mesire alanında söyleşi düzenledi. Söyleşiye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kağıthane Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında Nihat Hatipoğlu, Abdurrahman Dilipak, Ömer Döngeloğlu, Yaşar Alptekin, Necmettin Nursaçan, Recep Garip,Mine İzgi, Vehbi Vakkasoğlu, Vehbi Tülek, Saliha Erdem, Jale Şimşek ,Abdullah Yıldız, Ayşe Tüter,Celalettin Şensoy, Mustafa Duman söyleşileri ile Kağıthanelilerle buluşacak.

Kağıthane Belediyesi'nin Geleneksel hale getirdiği, Sahur saatlerine kadar sürecek Ramazan Etkinlikleri'nde çocuklar için ise, Hasbahçe de orta oyunu, meddah, Karagöz-Hacivat, ateş gösterileri, palyaçolar ile maskotlara da yer verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağıthane Belediyesi, Senayi Demirci Söyleşisi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement