Kağıthane'de 7 Araç Kundaklandı! Mahalleli Yatağından Fırladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kağıthane'de 7 Araç Kundaklandı! Mahalleli Yatağından Fırladı

Kağıthane\'de 7 Araç Kundaklandı! Mahalleli Yatağından Fırladı

İstanbul Kağıthane'de gece park halindeki 7 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yakıldı. Çıkan yangını mahalleli söndürdü.

02.05.2016 03:28  Güncelleme: 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de gece park halindeki 7 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Yanan araçlar, panikle uykularından uyanan mahalle sakinleri tarafından söndürüldü.

YANGINI MAHALLELİ SÖNDÜRDÜ

Olay, saat 02.30 sıralarında Fuzuli sokak'ta meydana geldi. Sokak içerisine gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler park halindeki 7 aracı kundakladı. Yangını fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Mahalle sakinleri bu sırada kendi imkanları ile araçları söndürdü. Araçlarda kısmen maddi hasar meydana geldi.

Kağıthane'de 7 Araç Kundaklandı! Mahalleli Yatağından Fırladı
OLAY YERİNDE BENZİN BİDONU BULUNDU

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçların mahalle sakinleri tarafından söndürüldüğünü tespit ederek olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Bir zırhlı polis aracıda çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde bir benzin bidonu ve bez parçası ele geçirildi. Polis ekipleri kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kağıthane'de 7 Araç Kundaklandı! Mahalleli Yatağından Fırladı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağıthane'de 7 Araç Kundaklandı! Mahalleli Yatağından Fırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement